Hvordan bliver du sundere? Sæt dig selv i fokus

Kommentarer (0) Sundhed

mand der løber

Hverdagen er hektisk. Børnepasning, madlavning og træning fylder hverdagens gøremål. Mange kender dette, og ofte fører den hektiske hverdag til en mild eller voldsom stress. Måske ønsker du, at komme den stressede hverdag til livs – men du ved ikke, hvordan du skal gøre. I denne artikel får du gode råd til, hvordan du opnår en sundere hverdag med mindre stress.

Påbegynd de sunde vaner med løbetræning

Har du svært ved at finde tid til fitnesstræning eller andre sportsgrene? Frygt ej – for med dette råd er der hjælp at hente. Løbetræning er ifølge mange forskere den absolut sundeste træningsform, samtidig med at det er den træningsform, som tager kortest tid at udføre. Også derfor er løbetræning den helt ideelle træningsform, til dig, som har en presset og travl hverdag. Her kan du starte med at sætte dig et realistisk mål. Løb 30 minutter 3 gange om ugen. Udfør dette i en måned og mærk derefter, hvorvidt du kan øge løbemængden. Løb herefter 40 minutter 3-4 gange om ugen. Du kan fortsætte med at øge mængden af træning – alt efter lyst og tid. Hvis du har svært ved at finde motivationen, kan du eventuelt lokke en kollega eller ven/veninde med på de ugentlige løbeture. På denne måde får i alenetid, hvor i kan snakke om alt mellem himmel og jord – samtidig med at i dyrker motion. Husk ligeledes, at den rette påklædning til løbeturen er nødvendig. Hvis der er frostgrader, skal du have godt med tøj på – både halskrave, handsker og varme vintertights. Køb løbetights på www.intersport.dk

Her kan du ligeledes se et stort udvalg af løbejakker, løbesko og andet løbeudstyr. Prisen varierer meget, så du uanset din økonomiske situation kan købe løbeudstyr.

 

Forkæl dig selv og familien med et weekendophold

Sundhed er ikke kun grøntsager og motion. Nej, sundhed er også afslapning og psykisk velvære. Det er vigtigt at lytte til sig selv og mærke efter i kroppen. Kan du mærke, at du og din familie trænger til et velfortjent afbræk fra den travle og hektiske hverdag? Med et weekendophold giver du dig selv og din familie tid til at nyde hinanden og glemme alt om de huslige gøremål. Et weekendophold behøver ikke koste en formue, og du kan finde mange hyggelige steder, hvor du og din familie kan komme på et billigt og primitivt, men hyggeligt weekendophold. Hos eksempelvis Dayz kan du finde et stort udvalg af weekendophold, som er velegnede til alt fra ældre ægtepar til børnefamilien. Hos Dayz finder du ligeledes aktiviteter til både sommer-og vintermånederne, så du og børnene kan røre jer og have det sjovt. Her har du for eksempel mulighed for at tage i badeland eller på andre sjove legepladser. Hvis I ikke ønsker disse aktiviteter, kan du ligeledes finde andre muligheder for weekendophold, som i stedet sætter hygge og velvære i fokus. Dayz søger ligeledes for rengøringen, så I ikke behøver at koncentrere jer om dette inden hjemrejsen. Du kan finde Dayz mange tilbud ved at klikke her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *