Rensning af tagrender kan være risikabelt

Kommentarer (0) Diverse

Stort hvidt hus

Tagrenderne er én af de vigtigste elementer ved enhver ejendom. De leder regnvand, slud og sne væk fra ejendommen og ned i kloakken. Og det siger altså ikke så lidt. Hvert år falder der nemlig i gennemsnit 100 tons regn, slud og sne i Danmark, og uden tagrenderne er der ingen tvivl om, at de store vandmængder ville forårsage store ødelæggelser på ejendommen – ødelæggelser, som vil være særdeles omkostningstunge at udbedre.

Af samme grunde er det også helt vitalt at sørge for at rense dine tagrender løbende.

Det kan være farligt at rense tagrender…

… i hvert fald hvis du selv står for det. Og det kan sådan set både være farligt for dig og for dit dejlige hjem, hvis du kaster dig over rensning af tagrender Hellerup på egen hånd. For det første skal du enten have fat i stillads eller stige for at komme op til tagrenderne, hvis dit hus har mere end én etage. Det er bestemt ikke ufarligt at balancere på hverken stige eller stillads, samtidig med at du har fokus på noget helt andet – og det gælder i særdeleshed hvis du ikke er vant til at foretage rensning af tagrender.

Når man renser tagrender, skal man samtidig sørge for at tjekke, hvorvidt tagrenderne er tætte eller har huller. Hvis sidstnævnte er tilfældet, skal hullerne lappes korrekt. Det skal også tjekkes, om nedløbet har det korrekte fald, så vandet løber den rigtige vej. Alt dette får du ansvaret for, hvis du vælger selv at foretage rensningen af tagrenderne. Det betyder også, at hvis du misser et hul, eller ikke opdager et forkert fald, kan det få store konsekvenser for din ejendom.

Derfor er det altid en god idé at antage et professionelt firma til at foretage rensning af tagrender.

Hvordan foregår en professionel rensning af tagrender Hellerup?

Hvis du vælger at hyre et professionelt firma til at forestå rensning af tagrender hellerup, vil firmaet stå for alle led i rensningen. Det betyder, at de tømmer dine tagrender for nedfaldne blade, alger og snavs, hvorefter de renser dem. De efterser også tagrenderne for huller og lapper de eventuelle huller, der måtte være. Desuden gennemgår firmaet den generelle stand på tagrenderne og orienterer dig, hvis det er på tide med en udskiftning.

Hvis din ejendom i Hellerup er en etageejendom, anvender firmaet en såkaldt støvsuger til at rense tagrenderne med. Den betjenes fra jorden og har et kamera installeret i spidsen. Det betyder, at medarbejderen ikke behøver kravle rundt på stilladser eller lift for at foretage rensning af tagrender i Hellerup, og det er dermed ikke risikabelt på nogen måde. Desuden spares der også en del omkostninger til stillads og lift.

Hvor ofte skal dine tagrender renses?

Det optimale vil være at rense tagrender 2 gange om året – eller som minimum en gang årligt. Det bedste er at rense umiddelbart efter løvfaldet i efteråret, fordi du her er sikker på, at der ikke falder mange flere blade af, før vinteren kommer. Dermed er tagrenderne klar til de massive mængder regn, slud og sne, som efterår og vinter typisk byder på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *