MVMT ure er tidstagningens immunforsvar

Kommentarer (0) Diverse

tid

Der vil i vore dage som oftest være ualmindeligt mange måder at tilgå produktionen af tidstagningsninginstrumenter, på. Den stadigt mere forbundne menneskehed er betinget, i ualmindelig høj grad, af kalendertid. Hvad indebærer det, at være afhængig af tiden – via produkter? Et gigantisk marked for at producere ure, er ikke nødvendigvis ensbetydende med, at tilgængelighed for de enkelte urvarianter er tilsvarende stor.

Urmarkedet kan via en kropsmetafor betegnes som en internt kohærerende organisme. Hver enkelt del tjener sin egen funktion, dersom andre dele går ligeså. Immunforsvaret modvirker eventuel misrøgt af kroppens arbejdsprocesser – det sørger for ligevægt. Så hvordan udgør MVMT en  del af urkroppens immunforsvar?

Mikrobrands og mikroorganismer

MVMT ure kan enten betragtes som en form for mikroorganisme der trænger ind i urkroppens legeme, og som følge deraf skal bekæmpes af de evigt producerende hvide blodlegemer – vi kunne sige: urmonopolen – eller vi kunne betragte dem som værende selve dette kroppens eget forsvar, der fra tid til anden skal bekæmpe en overvældende monopolisering af kroppens funktioner – som sygdomme, i deres hærgen, netop gør. I alle henseende har vi at gøre med et overordnet hele, der udsættes for henholdsvis angrebsformer og genoprettelsesprocedurer.

Et MVMT ur er et ur, som så mange andre – omend det alligevel har sit særpræg. For ure af denne art går under betegnelsen microbrands, der, som navnet må antyde, forudsætter en skare af produkter der er alt andet end mikroskopiske. Monopolisering af ure, værende det produktion, videresalg og branding, er et verserende tema i denne egn af produktionsmarkedet, som så mange andre steder. MVMT ure opstod – og opstår fortfarende – som et sundt og billigere alternativ til et andet, større urmarkeds (ofte kostbare) monopoliserende urmageri. Hvori består det sunde, dog?

MVMT ure – Tidstagningens receptfrie medicin?

Medicin tilgængeliggøres på flere forskellige måder, gennem flere forskellige kilder. Adkomsten dertil varierer af forholdet mellem dig og den sygdom, som medicinen er ment til at skulle udbedre. Markedet for tidstagning kan analogiseres hertil på følgende vis. Hos de vægtige og i betragtelig grad marketingsbetingede ure, finder der flere medieringsprocesser sted mellem den oprindelige producent af produktet, og den forhandler, der anses for gyldig i forhold til afsætningen af dette. De store urforhandlere er urmarkedets apoteker. Du kan med andre ord udelukkende komme et produkt i hænde dér, din recept værende din købekraft.

Ægte rolexure er apotekets stærkeste medicin, beviset herpå er den prisklasse, produktet er rubriceret under. Anderledes forholder det sig med tidstagernes håndkøbsmedicin. MVMT kan betragtes som et sådant, hvilket dog absolut ikke er ment til at skulle forklejne brugsværdien. Der er forskel på morfin og panodil. Værdien af hver, afhænger af den enkeltes tilstand. Et mikrobrand er virksomt mod monopolmarkedets hovedpine, og det kan i mange sammenhænge fungere nøjagtig så fortrinligt – og med færre omkostninger – end produkterne i den tungere vægtklasse. Både designmæssigt og med hensyn til funktionsdygtigheden, sætter MVMT en kærkommen standard for kvalitetsure, der ikke skorter på den nødvendige harmoni mellem kropsligt og æstetisk velvære. Hengiv dig til muligheden for fornyet glæde ved at se tiden an.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *