Hvorfor vi skal huske at slappe af og forkæle os selv

Kommentarer (0) Sundhed

afslapning

Vi lever i en tid, hvor der er et enormt fokus på at præstere og være på hele tiden. Både over for os selv, for vores nærmeste, og for vores virtuelle venner på sociale medier.

Men vi skal huske at slappe af og komme ned i gear. Det giver både ro og velvære og øget sundhed. Læs her hvordan deals kan være din billet til flere afslapningsstunder.

Tag en slapper

De fleste af os tænker måske, at vi kan slappe af, når vi sover (og vi kan sove, når vi bliver gamle). Men faktisk er det langt vigtigere at få slappet af end de fleste måske lige går og tror. Og mange af os har brug for mere end bare søvn for at kunne slappe ordentligt af.

Når vi slapper af – for alvor – sænkes vores stressniveau og vi får mere velvære i både krop og sind. Det er vigtigt både for vores sundhed nu og på længere sigt. Et øget stressniveau kan nemlig føre til, at vores immunforsvar svækkes, hvilket kan resultere i sygdom og dårligt helbred på den lange bane.

Sådan slapper vi af

Det er forskelligt, hvordan vi hver især slapper af. Det er derfor vigtigt, at du prøver at finde ud af præcis, hvad der virker for dig. Er det en god bog? Er det komplet stilhed eller måske nogle rolige toner i baggrunden, mens du sidder i sofaen? Er det et karbad med stearinlys? Eller måske meditation? Tænk nøje over det, og find noget der virker for dig.

Noget af det, der virker rigtig godt for mange, er selvforkælelse og massage. Når vi får massage, løsnes spændingerne i musklerne og affaldsstoffer frigives og fjernes fra vores system. Det skaber velvære og ro i både hjerne og krop.

De fleste oplever en følelse af fornyelse og velbehag efter en massage, og netop derfor er det blevet så populært. Og så gør det jo heller ikke noget, at det typisk er ganske behageligt at få.

En anden populær måde at komme ned i gear i dag, er gennem selvforkælelse – særligt ansigtsbehandlinger. Når vi får en ansigtsbehandling, overlader vi noget af det mest dyrebare i professionelle hænder. Mange oplever en enorm afslapning ved en ansigtsbehandling, og føler samtidig at de gør noget godt for deres hud og udstråling.

Med deals behøver det ikke være dyrt at forkæle sig selv

Nu tænker du måske, at det kan godt være de her ting, er gode til at opnå afslapning, men er det ikke ret dyrt? Nej, det behøver det faktisk ikke at være. Inden for de sidste par år er ’deals’ eller værdikuponer til denne type behandlinger blevet enormt udbredte.

Med deals kan du typisk spare mellem 20% og 50% på behandlinger såsom massage og ansigtsbehandlinger af forskellig art. Så selvom du er studerende, eller måske ikke føler du har så mange penge at forkæle dig selv med, kan det alligevel være du finder nogle deals, som passer lige til dit behov og din pengepung.

Deals giver os alle muligheden for at være med, og giver adgang til luksuriøse afslapningsformer som massage og ansigtsbehandlinger.

Find alle de gode deals på https://cupoconcept.dk/deals/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *