Hvorfor bør du altid have et kondom på dig?

Kommentarer (0) Sundhed

Mand og kvinde flirter på en bar

Det er lidt af en kliche at gå rundt med et kondom i pungen. Men som mange andre klicheer, så er der faktisk noget sandhed og en god grund til netop dette.
Der er nemlig en masse fordele ved at have et kondom på dig til hver en tid – du ved du aldrig, hvornår du skulle få brug for det. Og du vil vel ikke tage den risiko? Herunder kan du læse mere om nogle af de gode grunde, der er til altid at have kondomer på sig.

Der er mange gode grunde til, at du altid bør have et kondom på dig

Her kan du se tre af de bedste argumenter for altid at bære kondomer på dig.

  • Du skal aldrig være bange for at misse chancen hos en interesseret partner

Hvis du er single, er det superfrustrerende at blive afvist med sætningen: ”Vi har jo ikke nogen kondomer”. Derfor bør du altid have mindst ét kondom på dig, så du aldrig misser chancen for en potentiel partner. Det er dog en god ide at have nogle stykker, det kan jo ske, at det første går i stykker.

  • Du skal ikke bekymre dig om kønssygdomme

En af de bedste argumenter for altid at bruge kondom er, at det er det mest effektive præventionsmiddel mod kønssygdomme. Så hvis du aldrig mere vil have lavet en klamydiatest hos lægen, så bør du altid have et kondom på dig.

  • Du slipper for at skulle betale børnepenge i rigtig mange år

Kondomer beskytter naturligvis også mod graviditet – hvilket er den mest udbredte forklaring på, hvorfor du altid bør bruge kondom. Så hvis du ikke føler, at det er en god ide at stifte familie med dit næste one-night-stand, så husk kondomet.

Mange synes, at kondomer er et turn-off

Der er flere forskellige grunde til, at mange ikke bærer et kondom på sig. En af de største grunde er, at de synes, at kondomer er lidt af et turn-off. Men sådan behøves det slet ikke at være. Ligegyldigt om du er i et parforhold eller single, kan du nyde godt af at vælge nogle kondomer, der passer perfekt til dig. Du kan endda finde nogle lidt mere spændende typer, end blot de almindelige latex-kondomer.

Find et stort udvalg online

På nettet kan du finde et stort udvalg af kondomer. Her kan du finde dem i alle størrelser, og du kan finde kondomer med smag, med riller eller noget helt tredje.
Hvis du finder det perfekte kondom for dig, kan du altid have et eller to på dig. Derved er det ikke længere et turn-off, men det kan derimod være med til at forberede oplevelsen i sengen.
Hvis du gerne vil give din partner en forrygende oplevelse, kan du prøve kondomer med riller eller knopper. Og hvis du gerne selv vil præstere lidt bedre, kan du prøve kræfter med bedøvende kondomer, som mange har haft stor glæde af.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *