Dette skal du vide, inden du får Botox

Kommentarer (0) Pleje

botox

Er du ked af dine fine linjer, og har du overvejet at få Botox, men ved du ikke helt, om det er noget for dig? Så kan du her finde ud af, hvad botox er, og om det er farligt. Læs meget mere lige her.

Hvad er Botox?

Botox er et godkendt lægemiddel, og det indeholder det aktive stof botulinum toksin A. Det er helt godkendt i Danmark og er blevet brugt siden 80’erne til kosmetiske behandlinger. Så der er mange års erfaring med brug af Botox, og det er noget, som lægerne har fuldstændig styr på at bruge. Botox er det mest brugte lægelige kosmetiske behandling i USA, og det bliver også mere og mere almindeligt herhjemme.

Botoxbehandlinger bliver lavet af en læge, som har erfaring med netop kosmetiske behandlinger. Det giver dig mulighed for at være i helt trygge hænder og ikke skulle bekymre dig om at få et ansigt, som du ikke kan bevæge eller mærke. Det er også kun en midlertidig behandling, så du skal ikke bekymre dig, hvis du ikke kan lide resultatet.

Er Botox farligt?

Der er mange, der er bekymrede for, at de mister følelse i ansigtet, og at de kommer til at se meget unaturlige ud, hvis de får en Botox behandling. Dog er dette ikke sandt, hvis du er i hænderne på en professionel. Der vil du få et yngre ansigt, der syner naturligt og friskt. Det er vigtigt, at du får et naturligt look, hvor du bevarer følesansen i dit ansigt.

Selvom Botox går ind og sørger for, at nerverne bliver bedøvet, så er det helt naturligt, og hvis du finder en dygtig behandler, så har du mulighed for at beholde dit naturlige udseende i dit ansigt. Det giver dig bare mulighed for at se mere ung og frisk ud, de steder hvor du har rynker eller begyndende rynker.

Hvor lang tid holder Botox?

Der er mange, der tror, at Botox holder for evigt, men det er faktisk midlertidigt. Når du har fået sprøjtet det ind, så virker det i løbet af en til to dage, og du vil kunne se den fulde effekt efter to uger. Dog er effekten midlertidig, og den holder i ca. 3 til 4 måneder. Dog hvis du får gentagne behandlinger, så kan du få din Botox behandling til at holde i længere tid.

Så hvis du ikke er helt sikker på, at du Botox er noget for dig, så har du mulighed for at prøve det, og se, om det er noget for dig. Hvis det ikke er noget for dig, så har du kun effekten i tre til fire måneder, og så kan du altid genoverveje, om det er noget for dig. På den måde skal du ikke bekymre dig om, at det er permanent, og så har du mulighed for at se, hvad Botox ville gøre for dig. Hvis det er noget, du godt kan lide effekten af, så er det jo bare at fortsætte behandlingerne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *