Derfor skal du investere i en god madras

Kommentarer (0) Sundhed

Seng med hvidt sengebetræk over

I løbet af en dag tager mange sig selv i at sidde eller stå forkert. Selvom vi godt ved at det er dårligt for vores ryg, hvis vi falder for meget sammen, så kommer vi tit til at stå på den uhensigtsmæssige måde alligevel. Desværre er vi ikke så gode til at rette på os selv når vi sover. Der er det mere den seng vi sover på, der skal hjælpe os til at sove godt og på en måde der er god for vores krop.

Har din madras overskredet bedst før datoen?

Mange af os har en seng stående derhjemme, som består af en boxmadras. Vi er tit tilhængere af denne form for seng, da den er nem at tage med sig når man skal flytte på et tidspunkt. Derudover føler nogle at en seng med sengeramme er lidt gammeldags.

Men som med alle andre ting, så bør man overveje hvor meget den madras man har stående kostede og hvor længe man har haft den. For sådan nogle madrasser lever ikke evigt. Især ikke hvis den har været lidt for billig. Så måske du burde lægge dig i din og mærke ordentlig efter om du synes den stadig giver din, nakke, ryg og lænd den støtte som du har brug for. Det kan være den har levet så længe den kunne.

En god madras er godt for dit helbred

Grunden til at det er vigtigt at holde øje med om ens boxmadras stadig er god, er at det har en stor betydning for kvaliteten af den søvn du får. Samtidig kan en dårlig madras også have en negativ indflydelse på dit helbred.

Hvis din madras ikke giver din krop den støtte den skal, så vil du måske opleve at du tit vågner op med ondt i ryggen, nakken eller lænden. Det kan give en hel del gener i hverdagen. Hvis man ikke gør noget ved disse smerter, så kan man også risikerer at de til sidst bliver permanente.

Hvis madrassen forstyrrer din søvn, eller gør at du ikke får det optimale ud af din søvn. Så vil du også opleve at du mangler en hel del energi i løbet af dagen. Hvilket kan gå ud over dit engagement på arbejdet og dit overskud til familie og venner.

Tricket til at finde en bedre madras

Måske synes du at der findes så mange forskellige slags boxmadrasser, at det er helt umuligt at finde ud af hvilken en man skal gå med. Men så findes der heldigvis et godt trick, som kan hjælpe dig lidt på vej.

Når en boxmadras har komfortzoner, så betyder det at madrassen sørger for at du får ekstra støtte de steder hvor der er mest vægt. Det vil hjælpe dig til at have så lige en rygsøjle som muligt når du ligger ned, hvilket er hele formålet for at sove godt og hensigtsmæssigt. Nu flere komfortzoner der er i madrassen, nu bedre er den for dig at sove i.

Nu skal du bare finde den næste nye drømmeseng og få den gode nattesøvn tilbage.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *