Bliv bedre til at præstere under vigtige møder

Kommentarer (0) Sundhed

To damer sidder og taler til møde

Vil du gerne blive lidt bedre til at kunne præstere godt under vigtige møder? I så fald skal du læse med her.

Her får du nemlig tre hurtige tips til hvordan du kan yde dit allerbedste, når du har dit livs vigtigste møde.

Forbered i god tid

Hvis du gerne vil kunne yde dit allerbedste til et meget vigtigt møde, så er det også vigtigt at du forbereder dig i god tid på det. Alt for ofte overvejer vi kort tid inde mødet starter, hvad det er vi vil sige. Og så føler vi os hurtigt uforberedte og nervøse når vi sidder derinde.

Hiv derfor lige et kvarters tid ud af din hverdag og sæt dig ned og tænk godt og grundigt over, hvad det er du gerne vil have ud af det specifikke møde.

Hvis der allerede er blevet lavet og offentliggjort en agenda for mødet, så løb endelig gerne den igennem. Prøv eventuelt at se om du har nogle kommentarer og ting du vil sige til hvert punkt på agendaen.

Hvis du forbereder dig i god tid, så vil du hurtigt opdage at noget af din nervøsitet vil forsvinde når du sidder derinde. Og så vil du sagtens kunne præstere bedre end du allerede gør.

Hold styr på dit skema

En del af det at forberede sig godt til et møde hænger også sammen med, at man holder styr på sin egen kalender. Alt for ofte har vi det med at rende fra den ene ting til den anden uden på noget tidspunkt i løbet af dagen at have et godt overblik over hele ens arbejdsdag.

Hvis du generelt har mange møder i løbet af en dag, så er det vigtigt at du har en god mødebooking service. På den måde kan du meget nemmere holde styr på de forskellige møder du skal deltage i og det er nemmere for dig at danne et overblik i løbet af dagen.

Sæt dig gerne ned som det allerførste om morgenen og gå igennem din mødebooking service. Dan dig et overblik allerede fra starten af, så du er forberedt på hvilke ting du skal nå og komme igennem i løbet af dagen.

Hav gerne din mødebooking service ved hånden, så du i løbet af dagen også lige kan tjekke ind og se, hvad det er du skal.

Sørg for god kost

VI ved efterhånden alle sammen godt, at den mad vi spiser i løbet af en dag påvirker nærmest alt andet i vores kroppe. Hvis du spiser usundt eller noget med en masse sukker, så kan både vores humør og energi svinge utroligt meget op og ned i løbet af en arbejdsdag.

Så her får du lige endnu en god grund til at spise en sund og balanceret krop; det gør det nemmere for dig at arbejde og præsterer dit bedste til de vigtige du skal til i løbet af dagen.

Så drop nu lige den plade chokolade eller hvide pastasalat og spis noget, som giver dig en god energi og næring. Så kan du sagtens holde dig selv kørende til hele arbejdsdagen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *