3 måder at sikre sundheden i virksomheden

Kommentarer (0) Sundhed

Det kan gøre en stor forskel for en virksomhed, hvis virksomheden har fokus på sundhed. Sundhed er vigtigt for alle mennesker og alle firmaer. Sundhed er med til at give mere overskud, mere glæde og et længere liv. Med fokus på sundhed kan din virksomhed få optimeret arbejdskraften og få mere ud af hver eneste arbejdsdag. En god arbejdsatmosfære kan være med til at sikre, at fremgangen hele tiden er i fokus i fællesskabet. Ved at få styr på virksomhedens sundhed, kan du komme rigtig langt med dit arbejdsmiljø og dine medarbejdere. Det første skridt på vejen for at sikre sundheden i virksomheden er, at have fokus på det selv, tilmed at gøre din arbejdsplads og dens medarbejdere opmærksom på sundhed.

 

Sørg for et industrikøleskab til den daglige kost på arbejdspladsen

Når du har taget det første skridt til at sikre sundheden, som er at have fokus på den sammen med de andre i virksomheden, skal I begynde på at udarbejde løsninger.
Et industrikøleskab er vigtigt for, at alle kan have sund mad med, som ikke bliver varm og dårlig af at ligge en hel dag i tasken. Med et industrikøleskab opfordrer man sine arbejdere til at have en madpakke med, i stedet for at købe take-away hver dag. Klik her og se mere.
Sandwich med hvidt brød, samt pastaretter og så videre, er ikke det bedste man kan indtage i arbejdstiden. Det hvide brød gør ikke det samme for ens evner, som et godt og groft stykke rugbrød eller en anden hjemmelavet ret kan gøre. Ofte tænker folk ikke over, hvad der er puttet i deres færdiglavet mad fra kiosker, spisesteder eller supermarkeder. Derfor kan det være en stor fordel, hvis folk selv har madpakker med, smurt med sunde ting fra køleskabet.
Hvis der er madordning på arbejdspladsen, giver et industrikøleskab mulighed for at købe en masse sunde ting ind som groft brød, grønsager og frugt. Sørg for dine medarbejder med et sundt køleskab, som giver alle mere motivation til sund mad.
Sund mad er vigtigt for koncentrationsevnen og for at man får udført et godt og grundigt stykke arbejde.

 

Start fællesarrangementer med sundhed i centrum!

En anden mulighed for at drage mere sundhed ind i din virksomhed, kunne være at arrangere events for medarbejderne, som har fokus på motion. Det kan være, at firmaet skal melde sig til et motionsløb. På den måde kan alle få motivation til at løbetræne derhjemme, og I kan lave noget sjovt og socialt sammen som ansatte. Gør noget ud af idrætsarrangementerne og skab et miljø, som dine medarbejdere synes er dejligt og forfriskende at være i. På den måde kan du være sikker på, at mange har lyst til at deltage.
Udover motionsarrangementer, kan man arrangere konkurrencer internt i virksomheden, som også kan opfordre til mere motion og sundhed blandt de ansatte.
Motion er yderst vigtigt for et klart og skarpt hoved, som kan bringe ens virksomhed fremad! Få idræt ind i de ansattes liv og giv grundlag for en sund arbejdsplads.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *