Er spil som Anno1800 bedre for dig end andre spil?

Kommentarer (0) underholdning

Anno1800

Et af de helt store spørgsmål inden for underholdningsbranchen de sidste par er, hvorvidt computerspil er godt eller skidt for dig. Der er mange argumenter for begge side af debatten. Imod computerspil er der argumentet med, at voldelige computerspil gør selve spilleren voldelig. Men på den anden side af debatten er argumentet, at computerspil forbedrer hjerneaktiviteten hos spillerne, og gør dem bedre til at multitaske. Strategi og simulationsspil såsom Anno 1800 kunne høre inden under denne kategori. Spil som dette udfordrer hjernen, og giver spilleren udfordringer, der kræver en god evne til at multitaske.

Computerspil kan dog også have en negativ effekt på dit liv, nogle spil er skabt til kun at være et tidsfordriv. Disse spil kan tage din tid fra dig, som du kunne have brugt sammen med andre, og du bliver langsomt mere isoleret fra samfundet. Det er derfor vigtigt at holde din computerspilshobby sund, og tænke over hvad du spiller.

Hvad er fordelene?

Anno 1800 har mange af de positive kvaliteter, man kan finde i computerspil. Det udfordrer dine evner i ledelse, da du i spillet skal holde styr på et helt samfund. Ligeledes hjælper det på multitasking, da der er flere elementer i spillet, som du skal holde styr på samtidig.

Generelt kan computerspil være godt på mange områder, og forskellige computerspil har forskellige gode kvaliteter, de kan tilbyde. Udover de allerede nævnte fordele fra Anno 1800, ledelse og multitasking, kan computerspil også forøge hjerneaktiviteten og forhøje spillerens problemløsningsevner. Man kan blive bedre til at finde løsninger til problemer, som andre måske ikke kan finde. Computerspil kan også forbedre ens evne til at være målrettet. I computerspil hvis noget går dårligt, kan du ofte finde en metode for at forbedre din situation. Dette kan så også bruges i det virkelige liv, til aldrig at gå i stå.

Hvorfor er det vigtigt at finde spil ligesom Anno 1800

Det er vigtigt at finde det rette computerspil til den rette person. Et spil som Anno 1800 er måske ikke alles kop te, men dette betyder ikke, at man ikke kan prøve det. Der findes et utal af forskellige spil, alle sammen forskellige. Dette betyder at man med stor sandsynlighed, altid vil kunne finde et computerspil, der passer til én selv.

Nogle vil måske bare se computerspil som et ubrugeligt tidsfordriv. Andre igen vil måske synes, at voldelige computerspil er skadelige for spilleren, og at de skulle fjernes helt og aldeles. Dog er der argumenter imod dette, der siger at spille voldelige computerspil er det samme som at se voldelige film, og hvis man opretholder aldersgrænserne på begge dele, så burde der ingen fare være. Nogle vil også mene at voldelige computerspil kan hjælpe med at ventilere voldelige tanker, så man ikke har dem i det virkelige liv.

Alle computerspil er heller ikke nødvendigvis voldelige. Simulationsspil såsom Anno 1800 er ikke voldelige computerspil, men de kan stadig underholde dig i flere timer ad gangen. Det handler bare om at finde de rette computerspil at spille.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *