Vælg hårprodukter der ikke er fyldt med kemikalier

Kommentarer (0) Pleje, Sundhed

ergonomiske proodukter

Vores fokus på at købe produkter der skal på egen krop uden kemikalier, er heldigvis tiltagende. Man ser flere og flere firmaer brande sig med, at deres produkter er uden kemikalier, parabener, parfume og andre ting.

Udviklingen går den rette vej, men ikke så hurtigt. Derfor er det en god ide selv at være opmærksom på, hvad du køber der skal på egen hud, hår eller i munden.

I mange supermarkeder og online forretninger fører de dog stadig produkter indeholdende ovenstående, uden at gøre opmærksom på det – du skal derfor tit og ofte kigger efter ingredienslisten for at tjekke det ikke indeholder skadelige stoffer, selvom det burde være tilfældet altid.

Hormonforstyrrende stoffer som parabener, er i rigtig mange af de ting vi påfører vores krop. Der er af eksperter på området flere gange kritiseret for at det ikke er ulovligt at tilføre, men uden der er sket en forskel i industrien. Derfor er det vigtigt at du kigger dig om efter disse ting når du køber produkter.

Nogle af de ting, hvor man skal se sig om efter de skadelige stoffer når man handler er på produkter som hårprodukter og hårstyling i blandt mange andre. Her er det tit set at stofferne er brugt.

Herunder ses eksemplar på produkter der ikke er fyldt med kemikalier:

Hårprodukter:

Shampoo er en af de ting hvor det kan være en fordel at kigge sig om, inden man foretager et køb. Der er som så mange andre produkter til hud og hår, mange af mærkerne der stadig gør brug af kemikalier og parabener i deres produkter. Derfor kan det godt betale sig at kigge efter, om din shampoo er uden og så også være villig til at betale en smule mere for produkterne, for at få noget der ikke er potentielt skadeligt.

Et eksempel på en shampoo du kan købe med god samvittighed er en KMS California Color Vitality shampoo. Den er lavet på rene naturlige ingredienser og indeholder ingen parabener. Denne shampoo vil være en af de bedre at vælge, hvis du er interesseret i putte så få kemikalier og parabener i dit hår og hovedbund.

Hårstyling:

Hårfarve er noget af det mange af os bruger, uden at tænke over alt det skidt der er i. Hvis du er en der farver hår jævnligt, kan det være en god ide at se sig om efter nogle mere skånsomme produkter. Man får svært ved at finde noget, der ikke har noget kemi i, men man kan godt finde produkter der ikke er så skadelig som andre.

En af de rigtig gode farver er en Tints of nature. Den indeholder 60% certificerede økologiske ingredienser, ingen parabener, ammoniak og recorsinol. Det er nok det tætteste man kommer på en sund hårfarve, og tilmed dækker den grå hår 100% og giver et flot naturligt look om du vælger blond, eller brunette.

Skal du have nye hårprodukter kan det godt betale sig, at se sig om efter de mest sunde. Parabener og kemikalier gør intet godt for din krop, og i fremtiden regner vi med at der bliver meget mere fokus på dette, grundet den skade det kan skabe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *