Undertøj til kvinder – komfort før mandens glæde

Kommentarer (0) Diverse

Undertøj kvinder

Undertøj til kvinder kan være en sand jungle at finde rundt i. For mænd kan de forskellige navne skræmme dem langt væk inden de overhovedet vover sig ind i en undertøjsforretning. Push up bh, trekants bh, g-streng, hipsters, tangatrusser, minimizer bh, balconette bh osv. osv.

Både mænd og kvinder kan godt lide undertøj. Kvinderne kan føle sig sexede i det, og deres mænd synes ikke det er så værst at kigge på, men nogen gange skal kvinderne også lade deres egen komfort komme før mændenes lyst til at se på sexet undertøj. Meget af det undertøj som kvinder køber er måske pænt at kigge på, men det er ikke komfortabelt, og kan gå ud over kvindernes sundhed i underlivet.

Sloggi trusser – komfortabelt undertøj

Komfort er dejligt både til hverdag og fest, og komfortabelt undertøj behøver nødvendigvis ikke at være lig med ”grimt” og usexet undertøj. Undertøjsmærket Sloggi sælger lækre trusser der er dejlige at have på og vil få dig til at føle dig yderst tilpas.

Sloggi trusser er lavet af økologisk mikrofiber bomuld, og er så bløde og åndbare at du næsten ikke mærker du har dem på. Sloggi trusser tilpasser sig nemt din krop og har ingen etiketter der sidder og kradser og klør. Samtidig har Sloggi trusser ingen sømme, så materialet føles ekstra behageligt at have på, og selv under stramt tøj er de ikke synlige.

Sloggi trusser fås i mange forskellige farver og typer, så uanset om du er til en sort Tai trusse eller til en lyseblå hipster trusse, så er der et par trusser til dig.

Sundhed i underlivet og i miljøet

Meget undertøj produceres i kunststof der kan give allergiske reaktioner og forhindrer huden i at ånde. Dette kan resultere i kløe, røde knopper og irritation, og selvom disse reaktioner kan behandles med eksempelvis cremer, så holder det altså ikke i længden, og hvis du fortsætter med at udsætte din krop for et materiale den ikke synes om, kan det have konsekvenser i form af vedvarende allergiske reaktioner og irritationer.

Derfor er det yderst vigtigt at vælge en trusse der passer på din krop. Sloggi trusser produceres i høj kvalitets mikrofiber bomuld der ikke afgiver sundhedsskadelige stoffer og kemikalier, så du kan passe på dit underliv. Sloggi trusser kan også vaskes ved 95 grader, uden at miste pasform og struktur, så du kan være sikker på at dit undertøj bliver 100% rent hver gang du vasker. Sloggi trusser er også miljøvenlige og indeholder ingen giftstoffer og kemikalier.

Tydeligere fordele ved at vælge Sloggi trusser

  • Perfekt pasform
  • Ingen elastikker eller mærker der kan irritere
  • Næsten usynligt undertøj, selv under stramt tøj
  • Kan bruges både til hverdag og fest
  • Fås i flere forskellige farver og modeller
  • Sundt for din krop
  • Sundt for miljøet

Så næste gang du skal købe undertøj, så lad din personlige sundhed og komfort komme før din mands lyst til at se dig i sexede syntetiske blonder, hvem ved, måske vil han endda elske dit Sloggi undertøj når først han ser hvor komfortabelt det er for dig, og når han mærker det bløde behagelige stof.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *