Er stress også en stor del af din hverdag? Læs her og blive bedre rustet til at håndtere det

Kommentarer (0) Sundhed

Ifølge diverse meningsmåler og undersøgelser lever vi i et af verdens lykkeligste lande. Det er måske sandt nok på mange parametre, men ikke desto mindre er vi også et af de lande, hvor størstedelen af befolkningen lever under stress, og hvor der er flest, der går til psykolog og får udskrevet lykkepiller.

Er du en af dem, der føler tilværelsen er lige lovlig stresset? I så fald, fat mod, du er ikke den eneste. Derfor giver vi dig i det følgende 3 råd til, hvordan du undgår og slipper af med stress.

Det afstressende ved at rejse

Det kan simpelthen ikke understreges, hvor godt et middel det at rejse kan være for stress. Det er selvfølgelig under de rette betingelser. Man kan sagtens tage ud og rejse og stresse på samme tid. Men det siger sig selv, at det skal du undgå.

I stedet skal du eksempelvis købe nogle flybilletter til USA og derovre bare stresse helt af og for en stund og glemme alt, der hedder forpligtelser. Alene det at være et andet sted, der ikke minder om arbejde og stress, kan give dig et helt nyt boost og perspektiv.

Find en destination, hvor der er gode muligheder for bare at slappe helt af uden at skulle lave noget. Typisk vil det være en god ide med varme, strand og vand da dette alene har en positiv effekt på ens humør.

Husk dog at have styr på de praktiske foranstaltninger i god tid. Det nytter jo ikke noget, hvis du bliver stresset af det at rejse. Hertil tænkes der på ting som at få en vaccine, hvis du skal et sted hen, hvor der er behov for det.

Træn stressen væk

Motion er god for rigtig mange ting. Det er en af de få ting, som alle kan blive enige om bare er godt for dig. Når du dyrker motion, udskiller du endorfiner, som er en form for naturlige lykkepiller. Disse endorfiner gør dig altså glad og giver dig generelt bare mere overskud i tilværelsen.

Selvom du måske tænker, at du ikke har tid til at dyrke motion hver dag, da der er travlt på arbejdet, garanteres det, at det er en god investering. Selvom det måske betyder, at du har en 1 time mindre at arbejde i, vil det også betyde, at du er meget mere effektiv den tid, hvor du så arbejder.

Derudover er det en god måde at være social på. Det kan være, at du stresser over, at du ikke har nok tid til dine venner. Ved at begynde at træne sammen har i lige pludselig et påskud for at ses meget oftere, uden at det behøver at koste på andre fronter.

Spis stressen væk

Slutteligt er det, du spiser bare alfa omega for dit humør. Hvis man kun skulle nævne en ting, der afgør om du er sund, er det hvad du putter i munden.

Det at det er så afgørende for din sundhed kan være stressende i sig selv. Det er nemlig de færreste, der har tid til at efterleve de mange krav, der stilles til det du spiser.

Derfor er det sådan en god ting med kosttilskud. Ved at tage forskellige former for kosttilskud i løbet af dagen, behøver du ikke at tænke så meget yderligere over, om der ellers er nok D vitamin, magnesium og omega 3 i din kost. Det er en hurtig måde ikke at stresse så meget over, hvad du spiser fremover.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *