Start 2018 godt ud med disse tips

Kommentarer (0) Fremhævet

Et nyt år er skudt i gang og for mange betyder det en ny livsstil, hvor nytårsforsætter laver dagsordenen. Du kan gøre meget for at starte et nyt år godt – nytårsforsætter er en måde at sætte dagsordenen. Men ud over det kan meget andet være med til at dit nye år starter godt ud. Vi har samlet et par idéer her til hvordan du kan starte det nye år på en god måde.

 

Få fixet hængepartierne

Noget af det bedste, som du kan gøre, for at starte et nyt år godt ud er ved at få styr på dine hængepartier. Du kan have mange forskellige hængepartier, som fylder meget i din hverdag og for at starte det nye år godt ud, er det vigtigt at du får styr på dine hængepartier.

Et hængeparti kan fx være lægebesøget der er blevet udskudt et par gange, eller nogle papirer der skal ordnes. Det kan også være du mangler at få sendt din mobil til reparation, i det tilfælde kan du finde hjælp hos Irep.

Når du har styr på dine hængepartier, vil du opleve at have mere overskud, da du ikke hele tiden skal tænke over de opgaver, som du mangler at løse.

 

Genovervej dit nytårsforsæt

Mange vælger at starte et nyt år med et nytårsforsæt, men det er ikke altid den bedste måde at ændre livsstil på. Hvis du fx sætter et urealistisk nytårsforsæt, som måske er lidt sværere at følge end du havde regnet med kan det hurtig fjerne noget af dit overskud fra hverdagen.

Du kan derfor med fordel genoverveje dit nytårsforsæt og tænke over om du har sat et realistisk mål for dig selv. Hvis ikke, kan du overveje at ændre nytårsforsættet så det bliver mere realistisk og nemmere for dig at følge.

 

Gå din økonomi efter

Når du har styr på dine hængepartier og har fundet et realistisk nytårsforsæt er næste punkt din økonomi. Hvis der er noget der godt kan fjerne overskud i hverdagen er det nemlig, hvis du ikke har overblik over din økonomi.

En god måde at starte det nye år er derfor ved at gå din økonomi efter og få et godt overblik. Du kan gå din økonomi efter ved at lave et budget, hvor du sætter ind hvor mange penge du bruger på forskellige poster om måneden. Du kan samtidig gå diverse abonnementer igennem og se, om du evt. har mulighed for at spare lidt penge på nogle af dem.

Når du har et budget bliver det også nemmere at spare penge, da du har nogle rammer at holde dig indenfor. Og så kan det være der bliver lidt penge tilovers, som du fx kan bruge på januarudsalg hos forskellige butikker. Du kan fx kigge hos Norse Store, der lige nu har udsalg på meget af deres tøj.

 

Find ud af hvordan du kan spare tid

Vores sidste tip til at spare 2018 godt ud handler om tid. Mange danskere lever i dag i en stresset hverdag, og de fleste kunne godt bruge et par tips til, hvordan de kan spare tid i hverdagen.

Et nyt år er en perfekt måde at finde ud af, hvordan du kan spare tid i din hverdag. Du kan derfor prøve at tænke over, om der er nogle steder i din hverdag, hvor du kan løse opgaver hurtigere eller måske helt undlade opgaver.

Hvis du er i tvivl om, hvordan du kan spare tid i netop din hverdag, kan du i denne artikel, få 4 gode tips til, hvordan du kan spare tid i din hverdag og dermed få en god start på 2018.

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *