Spar tid i hverdagen med en robotstøvsuger

Kommentarer (0) Sundhed

Ja, det faktisk lige så simpelt som det lyder i overskriften her på blog indlægget. Køb en robotstøvsuger, spar penge. Bum. Men faktisk er der rigtig rigtig mange mennesker som ikke har taget action og gjort det. Det kan selvfølgelig skyldes flere ting. Men med den pris robotstøvsugerne har fået i dag, så kan det næsten ikke være prisen, vel?..

Først lidt om robotstøvsugerne i dag

I dag er de nemlig rigtig gode. Det var de ikke i starten – for 6-8 siden. Tværtimod, de var forfærdelige, små skod maskiner som bare vare mere irriterende end de gjorde rent. Men det har altså ændret sig. Rigtig meget. Og for lige at forsvare de små støvsuger robotter, så er det altså meget normalt at når der kommer ny teknologi, så fungerer det a h til i starten. Sådan er det næsten altid lige meget hvad det er og hvem det er der laver det. Når, men i dag er støvsugerne altså virkelig gode og derudover så koster de virkelig ikke særlig mange penge. Selv bor jeg i en 50 m 2 lejlighed og min har kostet 700 kr og holdt i 2 år – kørt 2-3 gange om ugen, hver uge.

Det er selvfølgelig i den ekstrem billige ende, men kender flere der har investeret 2-5000 kr. og bor i et 150 m 2 hus og som har haft deres robotstøvsuger længere end min og de er stadig ekstrem tilfredse. Så lad os sige at prisen i gennemsnit er 3500, for at have noget at regne ud fra. Vil du se mere om de enkelte modeller kan du det på Robotstøvsuger-info.dk her

Så meget tid kan man spare med sin robotven

En gennemsnitlig familie, i et gennemsnitlig størrelse hus eller lejlighed vil bruge 1-3 timer på støvsugning om ugen – alt afhængigt at hvor rengøringsfreaket personerne i husstanden er.  Det er mellem 50 og 150 timer om året – over 100 timer! kun på støvsugning. Det er sørme mange timer!

Investerer man i en robotstøvsuger kan snildt nøjes med 1 til 2 eller max 3 timers støvsugning om måneden. Så hurtig hovedregn er det altså 12, 24 eller 36 timer støvsugning om året. Plejede man at bruge 100 eller 150 timer på støvsugningen er det altså rigtig rigtig mange sparede timer. Udover tid og penge sparret, så gør man faktisk også noget godt for miljøet, fordi robotstøvsugere bruger meget mindre strøm end almindelige støvsugere – og i en tid hvor det går den gale vej med miljøet, er det da et kæmpe plus.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *