Siemens høreapparater gør hverdagen lettere

Kommentarer (0) Sundhed

Siemens

Det er ikke altid lige let at skulle gå med høreapparat. Det er desværre noget, som forhindrer mange danskere i at have den hverdag, som de ellers gerne vil have.

Heldigvis har firmaer som Siemens udviklet høreapparater, som gør mere end bare at lade dig høre lidt bedre. Der er et hav af fordele ved at vælge høreapparater fra netop dette firma. Hvilke? Ja, det må du læse videre for at se!

Det skal være let at have høreapparat i hverdagen

Alt for ofte bliver det at have høreapparat noget, som er med til at forhindre hverdagen. Netop dette er et problem, fordi så har man jo slet ikke lyst til at bruge apparatet!

Netop denne følelse kan blandt andet opstå, når der skal skiftes batterier. Hvem har lyst til at køre ned i supermarkedet for at hente batteriet til høreapparatet?

Siemens har her ”Charge&Go”-teknologien, som findes i flere af deres modeller. Denne teknologi gør, at du bare kan placere høreapparaterne på induktionspladerne, og så vil de helt automatisk lade op. Dette sker uden ledninger, som kan blive væk og uden andet bavl.

Samtidig er mange af deres modeller også små og fikse. I stedet for at fylde og passe dårligt til frisuren eller tøjet, så er de så diskrete, som du har brug for.

Streaming er fremtiden – også til høreapparaterne

Når man ser film og TV eller hører noget god musik, så er det rigtigt træls, når man ikke helt kan være med. Høreapparaterne har sjældent gjort forfærdeligt meget her, fordi man ofte skruer op for alting omkring en.

Men når teknologigiganterne kommer på banen, så er sagen en helt anden! Siemens har nemlig udviklet muligheden for at tilslutte flere af deres høreapparater til de teknologier, som du har i hjemmet.

Så kan du for eksempel få streamet dine telefonopkald direkte til dine høreapparater. Det samme gælder for den film, som du ser på dit fjernsyn eller den musik, som spiller på computeren.

Dette tillader dig at være trådløs, uden at du skal ofre noget af den lydkvalitet, som er så vigtigt, når det kommer til disse ting!

Produkter til enhver livsstil

Lad os bare være ærlige – ikke to mennesker er ens, og derfor vil der ikke være et par høreapparater, som passer alle. Hos firmaer som Siemens har man for længst indset dette, og derfor er udvalget af produkter også derefter.

Blandt andet finder du ”Notch therapy”, som er en teknologi, der hjælper dig, som har fået tinnitus. ”Pure”-modellerne er til dig, som kan se dig selv streame meget, mens modeller såsom ”Silk” passer dig, som vil have det mindst mulige apparat.

Derudover kan modellerne fjernstyres med den smarte app til smartphones. Det betyder, at du ikke skal sidde og justere på små hjul og knapper, men i stedet kan integrere det med resten af dine teknologier. Så kan du lige pludseligt komme til at høre på dine egne præmisser igen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *