Sexlegetøj til mænd er ikke længere tabu, som det var førhen

Kommentarer (0) Sundhed

Psyke

For ganske få år siden, var sexlegetøj ikke noget, man snakkede om. Hvert fald ikke i et åbent forum. Men dette er langsomt ved at ændre sig. I takt med at flere og flere køber sexlegetøj, bliver det ligeledes mere almindeligt at købe det. Mulighederne for køb af sexlegetøj har aldrig været større – især når det kommer til handel på nettet. Her er det nemlig muligt som mand at købe alverdens forskellige opfindelser. Hvad end man søger legetøj, eller blot småting som kondomer, kan det fås mange, mange steder.

Både enlige og par køber sexlegetøj

Når folk køber sexlegetøj, er det både single mænd, men også mænd, der er i et forhold. Sexlegetøj bruges eksempelvis til at spice sexlivet lidt op. Føler man som par, at man trænger til at prøve noget nyt, er mulighederne altså mange. For der kommer hele tiden mere og mere til. Nogle nøjes med at købe kondomer, da disse kan købes i store mængder ad gangen. Samtidig slipper man for at købe det i supermarkedet, hvilket er lidt akavet for nogle. Andre køber forskelligt sexlegetøj, de mener, kan gøre deres intime øjeblikke lidt mere spændende.

Er man single, er udvalget bestemt også stort, når til gælder sexlegetøj til mænd. Lige meget om budgettet er 300 eller 10.000 kroner, kan man sagtens finde noget at bruge pengene på. Noget der især er begyndt at komme mere frem, er sexdukker. Disse fås i mange forskellige størrelser og varianter. Nogle er blot en krop uden hverken hoved, arme eller ben. Samtidig kan man også få en hel dukke, der altså er fuldt udstyret med alle kropsdelene. Vil man have hele pakken, skal man dog af med en hel del. Én model koster eksempelvis 12.995, hvilket altså ikke er så lidt. Dog kan man også få mindre modeller, der koster under 2.000 kroner.

Fungerer sexlegetøj som gave?

Kender man modtageren godt, kan det faktisk være en ganske god gave. Spiller man pakkeleg med familien, er det naturligvis en ret dårlig og upassende ide. Men vil man forkæle kæresten, hvad end det er en mand eller kvinde, kan man sagtens ramme plet. Man ser også sexlegetøj blive købt som gave til 18-års fødselsdagsfester, eller til polterabend arrangementer. Det kan både være en sjov gave, men også en gave fra hjertet. Så længe man altså kender modtageren af gaven. Nogle synes ikke det er en god gave, og det er derfor med at overveje det først.

Det er altså ikke kun single mænd, der investerer i sexlegetøj. Selvom procentdelen er størst blandt mænd, der er single, går det begge veje. Lige meget om du er single eller ej, er det bare med at handle efter behov. For der er faktisk flere der har sexlegetøj til mænd, end man umiddelbart tror. Er man lidt genert omkring det, er det jo bare at gemme det væk. Det er nu også det mest normale, og nok hvad langt de fleste gør. Lige meget om de er single eller i et forhold.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *