Sådan plejer du din hud og dit hår på en naturlig måde med kokosolie

Kommentarer (0) Pleje

smør kokosolie på huden

Vil du gerne blive bedre til at passe og pleje din hud og dit hår, men synes du, at der er for mange kemikalier i de forskellige skønhedsprodukter på markedet, og vil du gerne finde en naturlig måde, hvorpå du kan passe og pleje din hud og dit hår? Så er kokosolie lige noget for dig, fordi det er helt naturligt, og du kan bruge det i både hår og på din hud. Læs hvordan lige her.

Derfor er kokosolie både godt for hud og hår

Kokosolie bliver brugt til mange ting. De seneste år er det populært at bruge som fedtstof på panden, men du har mange andre muligheder for at bruge kokosolie, og du kan rent faktisk bruge det som skønhedsprodukt. Det er et naturligt produkt, der stammer fra en kokosnød, og det er ikke tilsat noget, så du skal ikke være bange for hverken parabener, tilsætningsstoffer, parfume eller kemikalier. Du finder nemlig ingen af tingene i kokosolie, så du kan roligt bruge det.

Kokosolie går ind og giver en masse fugt til både din hud og dit hår, og du kan bruge det hver dag i din skønhedsrutine, hvis du har lyst. Der findes mange forskellige måder at bruge kokosolie på. Du kan endda bruge det som pulling i munden og sørge for at give dit tandkød noget ekstra kærlighed. Det er en sund og naturlig måde at få fugt til din hud og dit hår, så det er bare med at prøve det af. Det er endda også billigt i forhold til mange andre skønhedsprodukter.

Sådan bruger du kokosolie til at fjerne din makeup

En populær måde at bruge kokosolie på, er til at fjerne makeup. Det er en olie, så det vil fjerne selv vandfast makeup. Du tager bare en teske kokosolie ud i dine hænder og begynder at varme kokosolien op, så den begynder at smelte. Derefter tager du det i ansigtet og masserer med cirkulere bevægelser for at opløse din makeup.

Når du har masseret og opløst makeuppen, så skyller du det hele af, og så har du en fugtgivet hud, der er helt fri for makeup. Det er smart, hurtigt og nemt, og kræver kun kokosolie. Du kan også lave en hjemmelavet scrub med sukker, honning og kokosolie, for at eksfoliere din hud.

Brug kokosolie som hårmaske og få blødt og sundt hår

Kokosolie er både godt til hud og hår, og du kan bruge kokosolie som hårmaske, for at give dit hår en masse fugt. Du skal bare putte kokosolie i spidserne af dit hår og lade det sidde i en times tid, og derefter vaske det ud med shampoo.

Det er nemt og hurtigt, og det kræver igen kun kokosolie. Det er garanteret noget, du allerede har i dine køkkenskabe, så hvorfor ikke prøve det af som skønhedsprodukt og se, hvad det rent faktisk kan gøre for din hud og dit hår. Du vil se en kæmpe forskel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *