Sådan bruger du astrologi i din hverdag

Kommentarer (0) Helse

Astrologien er for nogle mennesker noget mærkeligt noget, som de ikke helt ved, hvordan de skal forholde sig til. Men det er faktisk ikke så svært at favne astrologien og udvikle sit liv i en mere spændende og i hvert fald ny retning. Læs her Sådan bruger du astrologi i din hverdag.

Sådan bruger du astrologi i din hverdag – brug dit stjernetegn

Dit stjernetegn fortæller meget om dig som person. Det kan være du tænker, at stjernetegnet gælder for alle, der er født i dit stjernetegn og derfor, at det ikke kan være særlig korrekt. Det er sandt, at stjernetegnets generelle karaktertræk skal dække de fleste mennesker, der er født i et bestemt stjernetegn, men det betyder ikke, at kendetegnene for stjernetegnet ikke også kan passe på dig.

Stjernetegnet fungerer således, at det kan fortælle en del om et menneske, der er født inden for en bestemt måned. Er du født i begyndelsen eller slutningen af dit stjernetegn, er det meget sandsynligt, at du også har karaktertræk, der er gældende for stjernetegnet før eller efter dit stjernetegn.

De 12 stjernetegn kan alle fortælle om styrker og svagheder. Du kan gå i dybden med dit stjernetegn. Lær karaktertrækkene at kende for det, og læg mærke til, hvor i tegnet du er født. Læs også om stjernetegnet før eller efter, hvis det passer med din fødselsdag.

Hvorfor ikke bruge informationen du får om stjernetegnet, til at udvikle dine styrker? Du har rig mulighed for at forstærke dine bedste sider og styrker. Samtidig kan du gøre det samme med dine svage sider. Du kan vurdere, hvordan du bedst håndterer dem, således at du kan ændre dine uhensigtsmæssige reaktionsmønstre eller blive bedre til at takle bestemte situationer. Det kan også give dig en frihed til at erkende, at ”sådan er du bare”; at du altså bare har disse træk, og at det er helt i orden.

Ved at benytte kendskabet til stjernetegnet, kan du aktivt tage ansvar for dit liv og den måde det udvikler sig på, ved at bestemme hvem du selv ønsker at være som menneske.

Brug dit horoskop aktivt – Sådan bruger du astrologi i din hverdag

At bruge horoskoperne aktivt i din hverdag er et stærkt supplement til den selvudvikling, du kan opleve ved at benytte dig af stjernetegnets kendetegn. Find alle horoskoperne på Horoskoper.net og følg med i den daglige udvikling, der gælder for dit stjernetegn.

Du kan benytte dig af dags- uge-, måneds- og årshoroskoper til at finde inspiration til at ændre din hverdag. Horoskoperne er ikke forudsigelser af, hvad der vil ske, men de åbner snarere op for de muligheder, der kan være forbundet med planeternes positioner på stjernehimlen.

I horoskoperne kan du få at vide, når bestemte impulser giver positive eller negative påvirkninger på bestemte situationer. Det kan være i forbindelse med kærlighed, rejser, dit sociale liv eller dit arbejde. Påvirkningerne betyder ikke, at noget bestemt vil ske, men at der er mulighed for at noget er nemmere i en bestemt periode. For eksempel kan et horoskop beskrive, at du i denne uge, har held i kærlighed. Det er ikke sikkert, at du møder den eneste ene i denne uge, men hvis du lytter til horoskopet, og endelig tager dig sammen til at invitere din kollega i biografen, så har du aktivt taget en chance med horoskopet.

Sætter du dig for at bruge horoskopet aktivt, så er der ingen tvivl om, at det vil bibringe mere liv til hverdagen og i det hele taget gøre dit liv mere spændende. Hvorfor ikke kaste dig ud idet? Om ikke andet, så udvikler du dit eget mod og tager nogle flere chancer, og det er måske ikke helt skidt. Det kan i hvert fald være meget sundt for din selvudvikling.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *