Redefiner dig selv med CLOSED tøj

Kommentarer (0) Pleje

En masse trøjer der hænger på knager

Det kan være svært at gøre plads til leg i hverdagen, og når det kommer til tøjvalg, er det let at forfalde til ”det øverste i bunken”-stilen. Det er en skam, da en uinspireret start på dagen lægger en dæmper på idéer, initiativrigdom og energi resten af den. Din stil bør være dit frirum, hvori du kan udtrykke din personlighed og dyrke din kreativitet. CLOSED tøj er internationalt kendt for et ikonisk, casual look – et perfekt sted at starte din personlige udvikling.

Når du først har åbnet dit sind for forandring i ét område af dit liv, følger de andre hurtigt efter – og tager du dig selv seriøst, vil menneskene omkring dig også gøre det. Læs videre og bliv inspireret til din stilrejse af CLOSED lige her.

Sæt farve på hverdagen

Farver gør os glade, giver energi, inspirerer os og skærper vores koncentration. Så noget af det mest effektive, du kan gøre til en del af morgenrutinen for at puste nyt liv i din stil, er at investere i et par statement pieces i livlige kulører. CLOSED tilbyder f.eks. en skinnende grøn skjortebluse med høj krave og sofistikeret broderi, en fantastisk tætsiddende pink- og rødstribet rullekrave og de skønneste smaragdgrønne bukser med klassiske tapered ben.

Er tøjet i et usædvanligt materiale eller en tekstur, der fanger øjet, er det til og med en nem samtalestarter, og du vil uden tvivl få komplimenter for dine modige valg. Par f.eks. brandets sporty sneakers med grønne accenter og velcrolukning med en elegant, højhalset denimkjole med broderi fra økolinjen A BETTER BLUE.

Hvil i dit tøj, hvil i dig selv

God stil er først og fremmest, hvad du som person føler dig bedst tilpas i. Det skærer i hjertet at se modeofre i hæle, de ikke kan gå i, kjoler, de selvbevidst hiver ned i hvert andet minut, og nylonstrømper i minusgrader – kan man ikke holde ryggen rank, hovedet højt og smilet intakt, er man ikke tro mod sig selv, og det er ødelæggende for selvtilliden.

Du kan sagtens være den bedst klædte i et par afslappede jeans, der rammer taljen perfekt, og en blød gråmelange-sweatshirt, hvis du bærer det med selvsikkerhed. CLOSED’s hvide loosefit poloshirt med kontraststriber i rust og gul giver løse joggingbukser et casual sommerlook – og med et par enkle sandaler i brun læder fra brandet er du stilfuld uden at forsvinde i looket.

Kræv respekt

At finde sin personlige stil handler om at være ærlig over for sig selv og menneskene omkring en. Er du ultrafeminin, lidt af en tomboy eller mere traditionel? Så stå ved det og gør det til en styrke.

CLOSED tøj er kendt for gode pasformer og høj kvalitet, og hvem du end er, har de et stykke tøjhåndværk, der afspejler din personlighed. Om det så er en skjorte i lækkert stof, bukser i et cool mønster eller en sweater med unikke detaljer – så indgyder intet respekt og gør omverdenen nysgerrig på en som den kompromisløse selvtillid, god stil giver.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *