Når du får tandpine i weekenden eller ferie og det ikke kan vente

Kommentarer (0) Sundhed

Akut tandlæge

Alle der har prøvet at have tandpine, ved hvor ubehageligt og smertefuldt, det kan være. Det kan i disse situationer være meget presserende at få tandlægehjælp, og det kan være frustrerende, hvis man ikke kan få fat på sin egen tandlæge. Tandpine kerer sig desværre ikke om åbningstider, og tager ej heller hensyn til, om det er ferie eller weekend. Beklageligvis har tandpine det også med at komme lige præcis på de mest ubelejlige tidspunkter. Man kan derfor få brug for en akuttandlæge. I København finder du flere forskellige klinikker, der tilbyder akut tandlægehjælp, og der er typisk også andre fordele ved at vælge denne type klinik som din faste tandlæge.

Flere og flere akuttandlæger i København

Der kommer hele tiden flere og flere tandlæger på markedet i København. Den stigende befolkningstilvækst har krævet dette og medført en øget efterspørgsel efter tandlæger til at håndtere presset. Udbuddet er steget i takt hermed, og konkurrencen er løbende blevet skærpet, fordi der i dag er mange aktører på det københavnske marked.

Med en stigende konkurrence på dette marked opstår der fordele for dig som forbruger. Tandlægerne vil gerne tiltrække så mange kunder/patienter til deres klinikker som muligt, og derfor vil de prøve at differentiere sig fra hinanden ved at tilbyde flere og bedre ting. De vil fx tilbyde lavere priser eller bedre service for at fastholde patienterne. På det københavnske marked er der også flere og flere tandklinikker, der tilbyder akut-tider. Dette gør fx Tandlægerne ved Storkespringvandet, tvstork.dk. Her fungerer de som akuttandlæge både i hverdagen og om lørdagen. Servicen gælder for både nuværende og nye patienter, og priserne følger tandklinikkens øvrige priser. Der betales altså ikke merpris for en akut opstået tid og behandling.

Fordele ved akuttandlægerne

Der er flere fordele ved at vælge en tandlæge i København, der tilbyder akuttider. For det første vil det for det meste være billigere at tage til sin egen tandlæge, end det er at tage til en tandpinevagt. Dette skyldes at priserne de fleste steder, følger normalpriserne i klinikken, hvor der hos tandpinevagten typisk betales en højere pris, samt tillægges et gebyr, uanset om de kan hjælpe eller ej. Derudover vil din egen tandlæge, kunne behandle dig med det samme. Dette er ikke altid tilfældet hos tandpinevagten, hvor du kan opleve at de blot udskriver smertestillende og alligevel beder dig bestille en tid hos egen tandlæge, når de igen har åbent.

På denne måde kan man hos sin egen akuttandlæge, få løst problemet inden det vokser sig større, og springe led over der kan virke overflødige, når man har andre muligheder.

Ved at vælge en akuttandlæge i København vil man ofte også få flere fordele end bare akuttider. Klinikkerne tilbyder denne service, fordi de er opmærksomme på, hvad patienterne lægger vægt på og værdsætter. Derfor vil du typisk også finde andre fordele i disse klinikker, som fx god service, lavere priser end gennemsnittet og forsøg på at opretholde en høj standard.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *