Mediter dig til bedre sundhed

Kommentarer (0) Sundhed

Det er for mange mennesker vigtigt at have styr på deres sundhed. Vi her på kpll.dk har utroligt meget fokus på sundhed og helse, da det er em kæmpe stor del af vores hverdag. Vi vil derfor gerne slå et slag for en metode hvormed du kan tage kontrol over din egen sundhed. Et af de problemer der fylder ekstremt meget i mange menneskers indre er tankemylder. Tanker er noget vi alle har, på godt og ondt. Tanker gør os til mennesker og det gør os til selvstændige individer. Tanker kan være vidunderlige, udviklende og sætte os i stand til at reflektere over hverdagen og de ting der sker omkring os. Der hvor tanker kan gå hen at blive en hæmsko og en faktor der påvirker vores sundhed og velvære i en negativ retning, er når de tager kontrollen og bliver en stressfaktor. Tankemylder kan være en utrolig stor belastning og i værste tilfælde kan det lægge dig ned med stress. Tankemylder kan give store bekymringer og uroligheder i sindet.

pexels-photo-133749

Hvad er tankemylder?

Det kan bedste beskrives som et kæmpe uvejr, det er bare et uvejr der finder sted inde i vores eget hoved. Tankerne står i kø og de bliver bare flere og flere. Tankerne kan løbe af sted med dig og fjerne din koncentration. De kan stresse og de kan fjerne fokus fra dine opgaver og det der er vigtigt i hverdagen. Problemet er at tankerne i et tankemylder oftest er negative tanker. Denne type tanker bidrager ikke med noget positivt og er derfor svære at leve med. Tankemylderet forplanter sig i rigtigt mange tilfælde i kroppen. En utrolig stor del af dem der døjer med mange tanker oplever en meget stor uro i kroppen. De fleste har prøvet at ligge i sengen om aftenen og ikke kunne falde i søvn fordi tankerne bare kører rundt oppe i hovedet. De giver en sådan uro i kroppen at man ikke kan få fred til at falde i søvn. I løbet af dagen kan tankerne ligeså være skyld i at man ikke kan holde sig i ro og konstant er i bevægelse.

 

Slip af med tankemylderet med meditation

Der er heldigvis en løsning på problemerne og det kræver ikke lægebesøg og alt muligt medicin. Der findes en måde at arbejde med kroppen og tankerne, der gør at man kan finde tilbage til sit rolige jeg. Helt basalt går det ud på at man gennem mindfulness og meditation træner sig til at få styr på de faktorer der ligger til grund får tankerne og uroen. Du kan også læse mere om hvad det er for nogle trin og værktøjer du skal tage i brug for selv at komme i gang med at løse dit tankemylder her. Til sidst er der ikke andet at sige end, slip tankerne og grib til handling. Der findes et liv uden stress og bekymring.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *