Kom i en varm stemning med et smukt korset

Kommentarer (0) Diverse

korset

Korsetter er blevet taget i brug af både mænd og kvinder siden middelalderen og anvendes stadig i dag til at stramme ind, der hvor man ønsker det. Nu bliver korsettet og corsager brugt særligt som et erotisk og frækt indslag i soveværelset, netop fordi korsettet kan vise nogle af de allermest flatterende og fyldige former frem på kroppen. På denne måde kan man blive mere glad for sin krop, hvilket dermed også skabe gnister i soveværelset mellem dig og din partner. Det er helt essentielt at vælge både den rigtige størrelse, der vil passe din krop som fod i hose og en farve, der er klæder dig godt, så du kan se blændende ud.

Vælg den rette størrelse

Som sagt er der ikke meget ved at købe noget som helst tøj, der ikke passer. Det gælder især for korsetter, som helst skal sidde helt stramt og tæt op ad kroppen, før effekten og udseendet spiller helt. Derfor kan det være en god idé at finde et målebånd frem for at begynde at tage dine mål, så også du kan se fantastisk godt ud i et korset. Hvor korsetter er mere afstivede og hårde, som sagtens kan bruges under kjoler og nederdele, er corsager mere bløde og måske mere behagelige at have på som lingeri. Nu til dags findes der et hav af korsetter og corsager i mange forskellige farver og mønstre, så det handler bare om at finde den nærmeste fysiske butik eller en webshop for at finde det lingeri, du synes mest om. Klik her for at se et stort udvalg af forskellige korsetter, du kan vælge imellem.

Gør natten uforglemmelig

Når du har fået købt det perfekte sæt lingeri, er der ikke andet for end at overraske din partner med det ved for eksempel at gøre aftenen langt mere atmosfærisk ved at tænde et par stearinlys, lægge rosenblade på sengen og forkæle dig selv med et varmt og langt bad. Måske sætter du endda håret op og sminker dig. Når du er begyndt at kunne mærke stemningen og forventningerne til resten af aftenen, kan du iklæde dig dit nye lingeri og vente i spænding på at din partner kommer hjem. Din partner vil træde ind ad døren og uden tvivl blive meget positivt overrasket over at se dig i dit nye korset, hvorefter I kan nyde resten af aftenen sammen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *