Købe kødpålæg online?

Kommentarer (0) Sundhed

Da internettet for første gang så dagens lys, gik der ikke lang tid før folk begyndte at spørge sig selv, hvordan man bedst kunne tjene penge på det. Dengang var der mange, som mente at onlinehandel var en døgnflue, som aldrig ville vinde indpas i vores hverdag. Siden dengang er det mildest talt blevet bevist, at deres forudsigelser var forkerte. E-handlen stormer frem i dag, og større og større markedsandele flyttes online. I dag er det bliver en fuldstændig naturlig ting at købe ting online, og de fleste af os har prøvet det. Mest populært er det at købe tøj online, men man kan generelt købe alt mellem himmel og jord.

 

Skal det nu være det næste?

På trods af e-handelens enorme popularitet, har de online supermarkeder haft svært ved at slå igennem. Der er ganske vist et par stykker på markedet efterhånden, men det er langt fra blevet så udbredt som mange havde troet og håbet. Det sære er her, at de online supermarkeder har mindst lige så stort et udvalg som de fysiske butikker, og vi ved jo hvad vi får, hvis vi køber en liter mælk fra Arla. Alligevel holder vi os tilbage, selvom vi gladelig køber tøj online, der ofte skal sendes retur, fordi størrelsen ikke passer.

Men måske er der bare noget, der holder os tilbage, når kommer til at købe vores madvarer online. Og det er en skam, når man tænker på det udvalg der er, og hvor nemt det er at komme i gang. Og ja, du kan købe skiveskåret pålæg online – klik her og se selv.

Der er derfor god grund til at tro, at den manglende popularitet primært skyldes, at det er nyt for os. Vi kan ikke forestille os at skulle bestille dagligvarer online, fordi det måske betyder, at vi skal tænke en hel uge frem.

 

Sparer tid og dermed penge

Man siger ofte, at tid er penge, og det passer også. Danskerne bruger hver dag ufatteligt meget tid på indkøb tilsammen. Ofte sker det oven i købet, når ungerne er hentet fra børnehaven og alle er godt trætte. Det er netop denne gruppe, at det online supermarked vil henvende sig til. Til den trætte mor, der har haft en lang arbejdsdag og stadig har tusind pligter inden ungerne bliver lagt i seng. For hende vil den daglige indkøbstur kunne byttes ud med et ugentlig besøg online, når det passer hende, og så kan hun efter en enkel madplan handle ind til hele ugen og få det til døren.

Det skaber overskud og giver den fleksibilitet i en travl hverdag, som mange af os efterlyser. Alt tyder i hvert fald på, at de der først har prøvet at handle varer online ikke ombestemmer sig, men tvært imod bliver ved med at komme igen. Det er nemlig vigtigt at understrege, at du har akkurat de samme kvalitetsgarantier, som du har i supermarkedet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *