Køb alkoholfrie drinks af din bartender, hvis du får det dårligt

Kommentarer (0) Sundhed

Alkoholfrie drinks

Nyder du at tage en tur ud i byen og snuppe en øl med vennerne nu og da? Eller elsker du selv at holde store fede fester derhjemme i baghaven?

En god fest er noget som alle kan være med på. Men det er nu de færreste der kan lide det der venter dem dagen efter. Alkohol giver desværre også én noget at slås med dagen efter. Derfor kan det være en rigtig god ide at købe alkoholfri drinks af din bartender, hvis du er i festhumør. Dette får du mulighed for med leje af bartender til fest.

Hav alt det sjove uden det sure

Langt de fleste af os kan godt lide at tage til en god fest og at komme ud og more os lidt med vennerne. Det skal der skam også være plads til. Men vi kan nu godt more os uden at drikke os helt i hegnet.

Der er ikke noget sjovt ved at tilbringe hele næste dag ude på toilettet eller at skulle kæmpe sig igennem en søndag med børnene, hvor hovedet føles som om det er ved at springe. Hvis du selv holder fest, kan du komme af med dette problem. Du kan overveje leje af bartender til fest, som kan lave alkoholfri drinks.

Med alkoholfrie drikke kan du stadig være med på legen og have det sjovt med dine venner, uden at det skal ødelægge hele din næste dag også.

Hvorfor ikke bare drikke vand spørger du nok om? Fordi vand ikke er det samme som alkoholfri drikke. Der er en vis solidaritet og komsammenhed ved at tage en øl sammen med vennerne eller drikke et glas rødvin sammen med tøserne. Det føles ikke helt så sjovt at sidde og spytte i et glas sodavand, imens resten af gruppen hygger sig med en drink.

Med alkoholfri drikke vil du stadigvæk kunne være med på legen uden at skulle føle dig udenfor – og uden at du vil komme til at få det dårligt dagen efter.

Sundheden

Der er egentlig en rigtig god grund til, hvorfor vi har det med at blive rigtig syge dagen efter, at vi har drukket alkohol. Det er kroppens måde at fortælle os på, at den drikkelse vi indtog aftenen før, faktisk slet ikke er godt for os.

Selvfølgelig er der forskel på at drikke med måde og at tylle sig igennem en hel kasse øl, men faktum er nu stadigvæk, at alkohol ikke er godt for dig. Din krop bryder sig ikke særlig meget om at få et glas rødvin indenbords og det fortæller den dig klart og tydeligt ved at give dig en knaldende hovedpine dagen efter.

Så ved at skifte over til at drikke alkoholfrie drikke, så tager du faktisk et meget sundere valg for dig og din krop. Selvfølgelig er der den umiddelbare effekt, som du kan se ved ikke længere at få det dårligt dagen efter. Men på lang sigt vil du måske opdage, at dit helbred faktisk lader til at blive bedre. Hvis du har vane med at drikke ret meget alkohol i løbet af en uge, så vil du især hurtigt kunne se markant forskel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *