Giv selvtilliden et boost med en ny stil

Kommentarer (0) Pleje

Atraktiv dame med smykker og makeup

Selvtillid handler om at føle sig godt tilpas og sikker i sig selv og det er ikke altid helt nemt. Den moderne verden er fyldt med udfordringer og når vi fejler, kan selvtilliden godt få et ordentlig knæk. Samtidig fortæller medierne os hele tiden, hvordan vi skal se ud og især hvordan vi ikke skal se ud. Der er meget fokus på udseende, og vi kan ikke komme udenom, at de spiller en stor rolle for de fleste af os. Det betyder heldigvis også, at vi kan give selvtilliden et lækkert boost ved at ændre stil.

Forvandl dig til den du helst vil være

De fleste af os har en eller anden stil, som vi synes ekstra meget om. Det kan være at du er helt vild med tanken om at gå i flotte kjoler hver dag, eller måske du hellere vil hoppe i et par afslappede haremsbukser og en fed tanktop? Lad dig ikke stoppe af tanker om, at en stil ikke passer til dig, eller at du ikke kan lave et radikalt skift, når nu du plejer at gå i noget helt andet. Det handler om hvad du kan lide – alle andre skal nok hurtigt vænne sig til det og sikkert også komplimentere dig for din nye stil. Det vigtigste er at den stil du vælger, er en du forbinder med en stærk og selvsikker person, for det er lige netop det, du gerne vil være!

Det næst vigtigste er at din stil er gennemført, så du virkelig kan både se og mærke, at du er en helt ny version af dig selv. Brug medierne til det de er allerbedst til, nemlig som en kilde til inspiration. Find et par nøgleord og hop en tur på instagram. Kig dig lidt omkring efter ting, du virkelig kan lide. Sidst men ikke mindst, så find et sted, hvor du kan købe tøj i lige netop din nye stil. Det er ikke sikkert du kan finde så meget i butikkerne, men online er der masser af muligheder uanset dit prisniveau.

Prikken over i’et – smykker fra Karat24

En af de ting, der virkelig kan gøre en forskel, når din stil skal være gennemført, er tilbehøret. Det kommer selvfølgelig an på stilen, men der er næsten altid noget, der hører sig til og her må du endelig ikke spare. Til de nye kjoler skal du selvfølgelig også have nye smykker fra Karat24, der matcher. Til det nye edgy look hører et par nye fede sko eller støvler også til. Er du med på, at selvtilliden kommer indefra, så kom et skridt tættere på med lækkert lingeri og så skal du bare se, hvilken forskel det kan gøre!

Pointen er, at en ny kjole eller trøje i bund og grund blot er et enkelt nyt stykke tøj. Tilbehøret sætter prikken over i’et og forvandler nyt tøj til en ny stil. Hvis du ikke har pengene til at udskifte hele din garderobe, i hvert fald ikke lige på en gang, så er smykker især noget, der kan få selv det gamle til at se helt anderledes ud. Smykker fra Karat24 er flotte på alle uanset stil, det handler bare om at finde de rigtige!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *