Gå andre veje for at finde dig selv og tabe dig

Kommentarer (0) Sundhed

 

Hvis du har problemer med at finde ud af, hvem du er, eller du gerne vil smide nogle kilo, vil der ofte være nogle helt bestemte måder, hvor du prøver at gøre det på. Det kan for eksempel være, at du taler med en psykolog eller en coach for at finde ud af, hvem du er. Det kan også være, at du begynder hos en diætist eller hyrer en personlig træner for at tabe dig.

Der er ikke noget galt med nogen af metoderne, men det kan være, at du har brug for at prøve noget andet. Hvis du har brugt meget tid på at tale med en psykolog eller en coach for at blive klogere på dig selv, kan det være, at det er tid til at prøve noget nyt af. Det samme gælder, hvis du de sidste mange år har været på forskellige slankekure og livsstilsændringer. Så er det rart, at du kan prøve noget helt andet af og få ny energi og nye indspark på den måde.

Tag på sjælerejse og bliv klogere på din sjæl

En alternativ mulighed for at blive klogere på dig selv og prøve at finde et svar på det meget store spørgsmål: ”Hvem er jeg?”, er at tage på sjælerejse. Det kan lyde meget alternativt og mystisk, men er i virkeligheden noget, som der er rigtig mange, der har gode erfaringer med. Det kan derfor også være en mulighed for dig.

Ved en sjælerejse tager man udgangspunkt i, at man har levet flere gange, og at man i hvert liv bærer den samme sjæl med sig. Du kan altså på en sjælerejse udforske, hvorfor din sjæl er blevet formet, som den er. Du undersøger altså din sjæl, som den ser ud mellem dine liv.

Et af de steder, hvor du kan få gjort det, er http://lisbethlysdal.dk/sjaelerejse/. Lisbeth Lysdal er meget anerkendt i forhold til sjælerejser og kan hjælpe dig med at få nogle meget gode resultater. Det kan være, at der er nogle bestemte spørgsmål, som du gerne vil have svar på. Det kan også være, at du bare er interesseret i at prøve det og se, hvad det kan give dig. Det kan derfor være en god mulighed for dig.

Alternativ måde at tabe sig på

Leder du efter en alternativ måde at tabe dig på, kan det være, at du skal prøve infrarød varmebehandling. Ved behandlingen bliver hele din krop på nær dit hoved dækket af et stort varmetæppe. Du skal ligge ned under hele behandlingen, hvilket gør den dejligt afslappet for dig. Varmen stimulerer dine muskler og dine celler, og det er altså det, der er med til at gøre, at du kan opnå flotte resultater i forhold til et vægttab. Hvis du har prøvet en masse andre ting, kan det altså være en løsning for dig.

Et af de steder, hvor du kan få lavet en varmebehandling, er på klinikken De små mirakler. Det er en klinik, hvor de har specialiseret sig i forskellige former for alternative behandlinger. De tager altid udgangspunkt i den enkelte person og lægger vægt på at hjælpe andre på den bedst mulige måde.

Mulighed for at kombinere med det, du allerede gør i forvejen

Hvis du allerede går hos en coach eller en psykolog, eller du allerede er i gang med en livsstilsændring med hjælp fra en diætist og en personlig træner, er der ingen, der siger, at du ikke kan fortsætte med det. Det kan du sagtens gøre samtidig med, at du prøver de andre ting af. Det er der intet til hinder for. Det kan derfor være en rigtig god mulighed for dig.

De alternative behandlinger kan ofte være med til at give dig et nyt syn på, hvordan din krop eller dit sind fungerer. Ofte vil du opleve sider af dig selv, som du ikke kendte til i forvejen. Det er derfor en god mulighed for at blive klogere på dig selv.

Din psykolog vil ofte være åben over for, at du tager på sjælerejse. Det kan være, at du opdager nogle ting, som I kan tale videre om. Det kan også være en måde at få bearbejdet nogle af de ting, du har det svært med.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *