Forskellige typer prævention

Kommentarer (0) Sundhed

Par i soveværelse

Det er ikke nogen hemmelighed, at sex efterhånden er blevet et emne, som er blevet mindre og mindre tabubelagt. Det betyder, at det er noget, som der i dag tales åbent om i diverse fora lige såvel, som det er noget, der sagtens kan bringes på banen, når man sidder sammen med gutterne eller tøserne. Sammen med gutterne skal der ofte herske en grad af pral, mens det hos pigerne nærmere er det andets køns præstation, der bliver målt, vendt og drejet. Sex er derfor ikke længere et emne, der tales om i krogende eller holdes privat. Og derfor kan det heller ikke komme som nogen overraskelse, at der er flere, der dyrker sex nu end tidligere, at der bliver dyrket oftere sex end tidligere, og at der derfor er behov for mere prævention end tidligere. Og her er der et stort udvalg af vælge mellem.

De fleste piger vælger pillen eller andre alternativer hertil for at undgå graviditet

For kvinder er den mest populære løsning p-pillen eller bare pillen, som den ofte bliver kaldt. Denne tages en gang dagligt og er med til at forhindre, at pigen bliver gravid, når hun er seksuelt aktiv. Pillen kan dog have nogle bivirkninger, og derfor er der efterhånden flere piger, der vælger en af de andre løsninger, som der også byder sig for markedet for dem. Her kan der for eksempel være tale om p-staven, minipillen eller blot det at holde et skarpt øje med egen cyklus, som også lader en få en indsigt i de dage, hvor man ikke har stor chance for at blive gravid.

Den eneste form for prævention, der sikrer mod kønssygdomme, er kondomer

Dog er dette ikke nogen former for prævention, der er med til at forhindre ubehageligheder som for eksempel sexsygdomme. Og derfor er der stor risiko for, at man med et udskift i sexpartnere kan opleve at blive smittet med en sygdom efter sex. Og det er noget, der kan have nogle fatale konsekvenser for både mænd og kvinder. En sexsydom, som man går rundt med i lang tid uden, at den bliver behandlet, kan nemlig i værste tilfælde føre til, at man ikke længere er i stand til at få børn. Og uheldigvis er der nogle, der først opdager, at de er smittet, når det er for sent, idet det er noget, der kan ligge og lure en rum tid, før de sker et udbrud.

Du kan købe kondomer online til en god pris

Derfor er det meget bedre at gøre brug af kondomer eller at bruge dem som en ekstra sikkerhed, når man har sex. Med et kondom sikres det nemlig, at man som kvinde ikke kan blive gravid lige såvel, som der ej heller kan overføres noget seksuelle sygdomme. Det er således den bedste sikring, og derfor er det blot med at få købt sig nogle gode kondomer online, således man kan blive ved med at have det sjovt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *