Forkæl dig selv med en lækker massage

Kommentarer (0) Pleje

Massage

Hvis du aldrig har prøvet at blive masseret af en professionel massør eller kropsterapeut, er det sikkert noget din krop virkelig trænger uden du selv ved det! Der findes rigtig mange forskellige former for massagebehandlinger, som varierer alt efter kundens behov og ønsker, så der er bestemt noget for dig også. De fleste massørsaloner tilbyder alt fra en kortvarig massage, der letter spændingen i nakken til helkropsbehandling, der lindrer svære rygskader og sportsskader.

Fald til ro i behagelige omgivelser

Hvis du booker en massagetid, vil du uden tvivl blive positivt overrasket hver gang uanset om det er din første eller tyvende gang. Selv det at træde ind i en massørsalon er en behagelig oplevelse, da de ansatte gør deres allerbedste for at gøre dig godt tilpas og afslappet inden du lægger dig på massagebriksen. Den rolige baggrundsmusik og de velduftende olier vil højne din oplevelse og få din krop til at falde fuldstændig til ro. I en travl hverdag kan det være helt essentielt for ens fysiske og mentale velvære at tage en time eller to ud af kalenderen for gå til massage. Gør dig selv en tjeneste og tillad dig selv at slappe lidt af ved at tage til massage.

De mange fordele ved massage

Massage og kropsterapi har en lang liste af fordele både for dit fysiske, men minsandten også for dit psykiske helbred. Mange går til massage for at modvirke søvnapnø, muskelsmerte og højt blodtryk. Nogle af de mest kendte fordele er for eksempel øget muskelafslappelse, forbedret blodcirkulering samt øget fleksibilitet i leddene. Massage kan endda forbedre din hud, modvirke fremtidige skader og skærpe din opmærksomhed! Langsigtede fordele tæller for eksempel reducerede depression- og angsttendenser. Gør noget godt for dig selv og stress af i et par timer uden at skulle få dårlig samvittighed!

Prøv en hovedbundsmassage

Hvis du gerne vil opleve velvære, bør du prøve en hovedbundsmassage. Det er utroligt afslappende, og det kan afhjælpe rigtig mange problemer i resten af kroppen.

Der er dog mange, der ikke har prøvet denne type af behandling, fordi de er usikre i deres kroppen. Her handler det især om personer med skæl, som ville synes, at det er pinligt at bede om en hovedbundsmassage. Der er dog råd for dette – læs denne guide til sund hovedbund for at finde den helt rette kur til netop dine behov og dit budget.

Til dig der gerne vil blive massør

At være massør eller kropsterapi kan åbne op for en masse døre. Læs meget mere om massage uddannelse, hvis det lyder som noget for dig.

Her kan du få lov til at udvikle dine faglige og personlige kompetencer inden for et fag, hvor kundens behov er sat forrest og især den gode relation mellem massør og klient spiller en vigtig rolle. Gennem uddannelsen til kropsterapeut vil du få et indgående kendskab til kroppen både ud fra et teoretisk, men også virkelighedstro metodefelt. Det betyder at du vil blive oplært i teorier som anatomi-, fysiologi-, og sygdomslære – alt med henblik på at forebygge og helbrede klienterne, så de kan leve bekymringsløst uden smerter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *