Forkæl dig selv i hverdagen og få mere overskud

Kommentarer (0) Helse

 

Har du en travl hverdag, hvor der ikke er meget overskud tilbage når de daglige pligter er overstået? Der er desværre mange danskere der har en stresset hverdag, hvor der ikke altid er tid til meget selvforkælelse, men vi har her samlet 3 måder, som du kan bruge til at forkæle dig selv i hverdagen.

 

Køb noget som du ønsker dig

En god måde, at forkæle dig selv i hverdagen er ved at give dig selv lov til at bruge penge på noget, som du ønsker dig.

Det kan både være du godt kunne tænke dig at friske garderoben op med noget nyt tøj, nu hvor vinteren nærmer sig, og det er ved at blive koldt. Du kan også lave lidt selvforkælelse ved at købe noget nyt til din bolig, fx et par flotte duge til spisestuen eller en ny sofa, hvis den gamle er ved at være slidt.

At forkæle dig selv ved at shoppe er en god måde, som du nemt kan få ind i en travl hverdag. Du kan fx købe de nye ting over nettet, det er både hurtigt og nemt, og så kan du gå og glæde dig til at pakken kommer. Det kan selvfølgelig også hurtigt blive dyrt, at forkæle dig selv på den måde, men så er der heldigvis gode muligheder for at låne penge billigt.

 

Arranger en friaften

En anden måde, som du kan bruge i hverdagen til lidt selvforkælelse er ved at arrangere en friaften til dig selv, hvor du ikke skal andet end at slappe af med en god serie eller en spændende bog.

Det vigtige, når du arrangerer din friaften er, at du ikke skal bruge tid på hverken rengøring, arbejde eller børnepasning. Der er nemlig ikke meget selvforkælelse over det, hvis du lige skal putte børnene eller tage opvasken.

Det gælder derfor om at planlægge det i god tid, så du har mulighed for at fortælle din mand, at denne her aften, er han ansvarlig for børnepasningen fordi du har brug for en aften, hvor du kan slappe af. Og du skal ikke have dårlig samvittighed over at din mand skal tage sig af det huslige, der skal være plads til at have en friaften en gang i mellem.

Hvis du bor selv, kan du overveje at skrive din friaften i kalenderen, så du er sikker på, at der ikke kommer andet i vejen. Når du så holder friaftenen er det vigtigt, at du ikke ender med at gøre rent eller bruge tid på andre huslige pligter. For at forkæle dig selv, skal du lade rengøringen vente til næste dag.

 

Forkæl dig selv med en behandling

Vores sidste bud på en god måde at forkæle dig selv i hverdagen er ved at få en behandling, som du godt kunne tænke dig. Det kan være mange forskellige former for behandling. Du kan fx få en massage behandling, hvor du kan ligge og slappe af.

Men det kan også være en form for skønhedsbehandling, hvis der er noget på din krop, som du gerne vil have gjort noget ved. En mulighed, er at få lavet en laserbehandling der blandt andet kan hjælpe dig af med strækmærker, rynker eller arvæv. Med en laserbehandling, kan du også få lavet permanent hårfjerning, hvis du er træt af at bruge mange timer af hverdagen på hårfjerning.

Hvis du får gjort noget ved det på kroppen, som du er træt af, er der gode muligheder for at få mere overskud til daglig, da du så ikke skal gå og være irriteret over det. En skønhedsbehandling er derfor også en god måde til at forkæle dig selv i hverdagen.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *