Flere oplevelser kan give et bedre ægteskab

Kommentarer (0) Sundhed

Vidste du at flere oplevelser i hverdagen kan øge chancerne for at et ægteskab overlever? Så hvis du finder dig selv midt i et ægteskab i krise, men ønsker at rette op på det, så kan oplevelser sammen altså måske være en vej ud på den anden side.

Oplevelser gør os lykkeligere

På siden Fastcoexist.com har de lavet en længere artikel omkring hvordan oplevelser gør os lykkeligere. Oplevelser giver os med andre ord mening med livet, det giver os glæde og vi ser verden i et lidt større perspektiv når vi oplever nyt.

I studiet fandt man frem til at materielle ting havde en stor værdi og gav lykke i meget kort tid, hvor i mod at oplevelser var en lykke fornemmelse som blev ved med at blive sig større og større i kroppen.

Du kender det måske fra dit eget liv, du har netop set den nye køkkenmaskine i reklamerne, du er overbevist om at hvis bare du får denne nye køkkenmaskine, så skal alt nok blive godt. Men efter et par uger med den nye køkkenmaskine, så opdager du at livet er som det altid har været.

Derimod med rejser og oplevelser er der historier du kan fortælle for resten af livet, du kan have billeder og minder som giver mening og lykke hver gang du kigger på dem. Derfor er rejser og oplevelser vigtige for os alle.

Små oplevelser skaber glæde

Selv de helt små oplevelser som ikke koster alverden kan skabe stor glæde i et parforhold. Det kan være en udsøgt aften på en af byens bedste restauranter, det kan være en tur til en dansk by i aldrig har været i før, det kan være et ophold på et dansk slot, det kan være en minitur til en af europas smukke storbyer eller et ophold med wellness og spa.

Det behøves altså ikke altid være en første klasses rejse til maldiverne, det kan sagtens være nogle mindre ting som giver glæde i parforholdet. Det vigtigste er at i bruger tid sammen, at i hygger jer og skaber et solidt fundament med en masse minder og historie.

Som du kan læse, så kan oplevelser altså være med til at gøre os mere lykkelige sammen, tjek dette link hvis du vil have flere ideer til gode oplevelser for to, på samme side finder du hundredevis af gaver til hende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *