Få gode videnskabelig råd til at optimere dit sexliv

Kommentarer (0) Sundhed

Det er sjældent, man finder nogen, der er helt tilfredse med deres sexliv. Hvis du mangler inspiration, har vi samlet en liste over ting, der er har en videnskabeligt bevist effekt, hvis man ønsker lidt ekstra krydderi i kanen.

1. Rød tiltrækker mere

Lad os starte med det basale. Hvis du endnu ikke har en partner, er det et godt sted at begynde. Er ventetiden lang, kan du med et klik her, lade dig inspirere af udvalget af sexlegeløj, så vinteraftenerne alene i sengen ikke bliver for kolde. Hvis du er på jagt efter en partner, har en undersøgelse foretaget af Rochester Universitet vist, at kvinder der bærer rødt virker mere tiltrækkende på mænd, selvom det ikke påvirkede opfattelsen af deres personlighed, intelligens eller kompetence. Ikke et under, at der er lavet så mange sange, der omhandler ”the lady in red”.

2. Gå til yoga

En indisk undersøgelse har påvist, at mænd, der ønskede at forlænge deres orgasmer, opnåede forbedringer, hvis de dyrkede yoga en time om dagen. Undersøgelsen viste, at mænd kunne holde op til tre gange længere end normalt, hvis de dyrkede yoga regelmæssigt. Det er den måde, du strækker og udvider dine muskler på, der giver dig mere styrke omkring dit bækken og derved også forlænger præstationsevnen på lagnerne.

3. Vær ærlig omkring dine behov

Folk, der er mere åbne i sengen omkring, hvad der tænder dem, følte sig mere tilfredsstillede ifølge en undersøgelse foretaget af The Journal of Social and Personal Relationships. De deltagende i undersøgelsen, som aktivt fortalte hvad de kunne lide, var meget mere tilfredse end dem, der ikke gjorde. Undersøgelsen viste også, at man ikke behøvede at bruge ord, men at man kunne guide sin partner med non-verbale tegn og stadig føle sig mere tilfredsstillet.

4. Se standup eller en komedie inden sex

Hvis du ser en sjov film eller et standup-show, der virkelig får dig til at grine, vil du højst sandsynligt få en meget bedre sexoplevelse. Det skyldes, at latter får dit blod til at pumpe hurtigere og forhøjer din hjertebanken. Det forhøjede energiniveau vil gøre, at du nyder de seksuelle aktiviteter endnu mere.

5. Afsæt tid til morgensex

At dyrke sex om morgenen er ikke kun godt for resten af dagens humør og dit energiniveau – for mændene vil det også vare længere og give en mere kraftig afslutning. Testosteron-niveauet peaker nemlig om natten, så om morgenen er de fleste mænd klar til en omgang (det er derfor mange oplever at have en erektion, når de vågner). Derfor er det bevist i en undersøgelse foretaget af magasinet Cosmopolitan, at mænd dyrker bedre, kraftigere og længere sex om morgenen end om aftenen.

6. Motion modvirker impotens

Et godt tip til mændene er at holde flittigt gang i løbeskoene. Det er nemlig blevet bevist i en undersøgelse foretaget af The Journal of the American Medical Association, at regelmæssig træning direkte modvirker impotens. Derudover vil det også medvirke til, at man kan holde længere og få en stærkere erektion. Ifølge en undersøgelse på Harvard, kræver det bare 20-30 minutters motion om dagen for at reducere potensproblemerne med hele 50% i fremtiden.

7. Farven Lilla

Farven Lilla er både navnet på en klassisk film, men det er også svaret på, hvad der kan være med til at optimere dit sexliv. Ifølge en britisk undersøgelse vil folk med lilla nuancer i deres hjem have et mere aktivt sexliv, end dem der ikke har det. Så f.eks. giver dig gennemsnitlig mere sex end andre farver. Om Princes ”Purple Rain” i højtaleren hjælper, melder undersøgelsen ikke noget om.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *