Du kan ændre din udstråling

Kommentarer (0) Diverse

udstråling

Nogle mennesker har det med at kunne ændre stemningen i et helt rum, når de træder ind. Det er deres udstråling, der påvirker andre mennesker. Du kan nemt ændre din udstråling. Det kan gøres nemt. Det kan gøres ved at ændre på dit kropssprog og dit tøj.

Sådan klæder du dig – husk en taske fra Mulberry

For at du kan ændre din udstråling, er det vigtigt, at du har styr på, hvordan du klæder dig. Går du for eksempel altid i sort eller mørkt tøj, kan du nemt komme til at få et skræmmende og indelukket udstråling. Det virker ofte dårligt på folk, specielt hvis du ønsker at gøre et godt første indtryk.

Herudover bør du huske at lækre accessoires, fx tasker fra Mulberry, kan være med til at fuldende dit udtryk og give dig mere selvtillid.

Så for at undgå et sort og indelukket udtryk er det vigtigt, at du finder farverne frem. Skab en stil der både passer til dig, men også skaber et lækkert indtryk. Der kan findes utroligt mange tips online til, hvordan man skal klæde sig. Derudover er det også vigtigt, at du selv føler dig godt tilpas i det tøj, som du har på. En sort Mulberry taske, er man dog aldrig gået galt i byen med.

Mere end bare tøj

Nu kommer vi nemlig til, at din udstråling ikke kun handler om dit tøj og dit udseende. Det handler også om, hvordan du virker på andre mennesker. Hvis du har en dårlig udstråling, er det altså også vigtigt, at du tænker på, hvordan du opfører dig i nærheden af andre mennesker. Det er nemlig vigtigt, at du har et åbent og interesseret kropssprog. På den måde får andre mennesker lyst til at komme i nærheden af dig, i forhold til hvis du går med skuldrene oppe om ørene, og har sænket hovedet. Dermed kommer du til at se meget utilnærmelig og tillukket ud. Sådan en person har man nemlig sjældent lyst til at forsøge at snakke med.

Det er nemlig vigtigt, at du ændrer dit kropssprog, gør dig bemærkelsesværdig. For eksempel ved at ændre dit toneleje, sørger for at få øjenkontakt med andre mennesker og egentlig bare viser dem, at du ikke er bange for at få lidt opmærksomhed.

Sæt dig et ordentligt mindset

Hvis du generelt ikke er vant til at få ret meget opmærksomhed, og egentlig aldrig har kunnet lide at være midtpunkt, kan det være svært at ændre kropssproget til det netop det. Specielt hvis du er vant til at være den stille usynlige mus. Men for at ændre din udstråling er du også nødt til at ændre dit kropssprog.

For at ændre dit kropssprog kan det være en god ide at tænke på dit mindset. Du er er nødt til at være klar til den forandring, du forsøger at skabe. Det er altså vigtigt, at du er til stede i dig selv, du skal føle og mærke dig selv og din personlighed, være glad og føle dig godt tilpas i din egen krop.

Så alt i alt kan du altså sagtens ændre din udstråling. Det kræver nogle personlige ændringer i tøj, kropssprog og mindset. Det er nemlig vigtigt at det hele følges ad og skaber en god, venlig og bemærkelsesværdig person. Så det er egentlig bare at finde glæden frem, klæde dig ud så du skiller dig ud fra mængden og finde dig selv og være til stede i din egen krop.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *