Derfor er dominans den mest almindelige kvindelige sexfantasi

Kommentarer (0) Fremhævet

sexfantasi

Dominans er faktisk den mest almindelige sexfantasi. Vil du gerne vide hvorfor, og hvordan du får din kæreste med på din seksuelle fantasi, så kan du læse meget mere lige her.

Sådan kommer du og din partner i gang med bondage

Har du altid drømt om at blive domineret i sengen, og har du en seksuel fantasi om at få bondage ind i dit soveværelse? Så er det bare at komme i gang, fordi det kan faktisk give rigtig meget til jeres forhold. Det kan gøre, at I kan være mere frie med hinanden, fordi I begynder at udforske jeres seksuelle fantasier sammen. Det vil også gøre, at I har mulighed for at få meget mere nydelse i sengen, når I begynder at udforske jeres sexliv lidt mere.

Bondage er faktisk meget populært, selvom der ikke er så mange, der taler åbent omkring, at det er deres seksuelle fantasi. Derfor er det altid ikke noget, du skal være genert over. Det er bare noget, du skal nyde, fordi det er din fantasi, og det er dig, der tænder på det. Derfor skal I selvfølgelig have fat i noget udstyr, så I kan komme i gang med at lære bondage og hele dominansverdenen bedre at kende.

Få din kæreste med på din seksuelle fantasi

Er du bange for at fortælle din kæreste, hvad din seksuelle fantasi er? Så er det bestemt ikke noget, du skal være genert over. Jeres sexliv er jo privat, så det er ikke noget, der bliver delt med andre. Desuden har du mulighed for at få din kæreste med på idéen, hvis du taler med ham om det. Det giver jer mulighed for at udforske jeres sexliv, og det giver din kæreste mulighed for at lære dig og din krop bedre at kende, og ikke mindst dine fantasier.

Det er en god måde at gøre noget sammen som par, som ikke bare er en tur i biografen. Det er noget, som vil skabe meget intimitet mellem jer, og som vil give jer mulighed for at få et meget bedre sexliv. Så derfor er det en god idé at overtale din kæreste til at være med på din seksuelle fantasi.

Bondage for begyndere – sådan gør I

Er I helt nybegyndere, når det kommer til bondage, og ved I slet ikke, hvordan I skal gribe det hele an? Så kan I starte med at købe udstyr, fordi I har brug for bind for øjnene og noget at binde hinanden fast med. Det kan også være, at I har lyst til at købe en pisk, hvis I bliver lidt friske. På den måde er I allerede et godt stykke af vejen, og så kan I prøve lidt forskelligt af.

Det er vigtigt, at I starter i det små, med bind for øjnene, og så bygger på derfra, så det ikke bliver for voldsomt fra start af. Det er vigtigt, at I har et stopord, som I kan bruge, og ellers skal I bare nyde hinanden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *