Der findes altid en ny form for slankekur til at kickstarte dit vægttab

Kommentarer (0) Fremhævet

bliv slank med den rette kur

Slankekuren er hverken særlig sjov, spændende eller på mange måder noget, som man gider bruge sit liv på. Alligevel er vi storforbrugere af dem. Problemet er bare, at vi efter en endt kur, altid ender med at tage det hele på igen. Det gør vi ofte, fordi vi tror at slankekuren skal ses som en begrænset selvafstraffelsesperiode, som ved målstregen skal fejres og glemmes igen. Vil du gerne se resultater med din slankekur, så skal du i stedet se din kur som en kickstarter for påbegyndelsen af en helt ny tilværelse. Det betyder ikke, at du skal fortsætte med din kickstarterkurs slankeplan. Det handler bare om at du justerer din kost, så du ikke i fremtiden behøver nå derhen igen.  

Drop det hvide brød og se resultater

Mange har nok prøvet flere forskellige former for slankekure igennem livet. Enten fordi man gerne vil se godt ud i sommervarmen, eller også fordi man reelt har for mange kilo på kroppen og ønsker at se anderledes ud. Som sagt, så er den store fejl ofte, at man ser sin slankekur som et kortvarigt forløb med en slutdato, når du har nået dit mål. – Sådan er det bare ikke i virkeligheden. Hvis du gerne vil holde vægten nede, så er den reelle måde i virkeligheden en livsstilsændring. Efter et kickstartet vægttab, så juster din kost i en langsigtet retning. Det kan for eksempel gøres ved at skære alt brød ud af din kost.  

Når stivelse ikke længere skal dominere din kost

Mange ser både sol, måne og stjerner ved tanken om livet uden brød. I virkeligheden er det faktisk ikke så svært. Det handler bare om at tage et aktivt valg og at holde ved. Der findes et væld af gode alternativer til brødet, hvede pastaen og alle de der andre dominerende stivelsesprodukter, som vi danskere er så glade for. Her handler det om at opsøge de gode alternativer og prøve sig frem. Vedholdenhed og ideen om et sundere og langt liv bør være motivation nok.    

Vores sociale madkultur er en hård nød at knække

Der vil altid være faldgruber og situationer, hvor din livsstil vil blive sat på prøve. Fødselsdage i familien, kagedag på jobbet, rundstykker søndag morgen og en lang række af andre begivenheder, som er bundet op på nydelse i form af stivelsesprodukter. Din livsstilsændring handler ikke om at sige nej til alt. Her handler det om den gode balance og beslutningen om, at når du er hjemme, så holder du dine nye kostvaner. Til fødselsdag hos din gamle moster, da smager du selvfølgelig hendes fantastiske lagkage. Alt med måde, som man siger.

Den varierede kost

Husk at få en varieret kost, med både nødder, frugter, grøntsager og kød. Det er super vigtigt at man holder kosten spændende, ikke kun for dine smagsløg, men også for din tarm og mave. Et stop for stivelse skal ikke være et stop for at maven og kroppen har noget at arbejde med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *