Afslapning er sundt for dig

Kommentarer (0) Sundhed

Som jeg skrev om tidligere på bloggen, så er vintertid lig med rejsetid for mit vedkommende – det er en oplagt mulighed for at komme lidt væk fra det hele og væk fra det kedelige, triste, mørke danske vintervejr. Og typisk ville jeg vælge en rejse til et eller andet eksotisk rejsemål med masser af solskin.

Men en anden mulighed, som kunne være oplagt ville være at tage på et minicruise til Norge. Der er flere forskellige færgeselskaber, som sejler til Norge og dermed masser af daglige afgange, hvis man skulle have lyst til at besøge vores nabo mod nord. Norge har masser af skøn natur at byde på og hvis man er til ski, så har de desuden masser af fantastiske skisteder, som passer til både begyndere og øvede. Hvis du har sprogproblemer, så kan du altid få hjælp til norsk her.

Som sagt så er der flere forskellige færger, som dagligt sejler til Norge og hvis man rejser med Stena Line fra Frederikshavn, så vil det eksempelvis være Stena Saga, som man kommer til at rejse med. Det er en fantastisk færge med masser af gode og skønne faciliteter, og hvis man sejler med den, så er det bestemt ikke en kedelig tur man kommer på. Her er der nemlig masser af underholdning for både store og små.

Det kan varmt anbefales at tage på et minikrydstogt til vores naboland orge – Og specielt hvis du ikke tidligere har været i Norge, så er der masser af gode oplevelser at komme efter.

Det er altid dejligt at være lidt hjemmefra og opleve noget. God tur til alle derude.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *